İdris Ersoy’dan 103 amirale bildiri tepkisi
Gündem, 04 Nisan 2021 02:04Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, gece yarısı 103 emekli amiralin sözde Montrö anlaşması üzerinden bildiri yayınlamasına sert tepki gösterdi.
Başkan İdris Ersoy açıklamasında "İster emekli olsun ister muvazzaf hiç kimsenin gece yarısı bildirileriyle siyasete akıl veya ayar verme yetkisi de yoktur haddi de! Bu millet 15 Temmuz’da muhtıra ve darbe heveslilerine gereken cevabı vermiştir’ dedi.
Açıklamalarını sürdüren Başkan Ersoy; maalesef bu ülkede yıllarca sayıları az ama etkili bir azınlık siyasette kendileri gibi düşünmeyen, yaşamayan veya inanmayan kişilerin kendilerini yönetmesini hazmedememiş, doğrudan veya el altından seçilmiş hükümete, STK’ lara ve özgür halk topluluklarına ayar vermeye, baskı, tehdit, kumpas veya darbelerle susturmaya çalışmıştır. Ülkemizin demokrasisine, özgürlüğüne ve gelişimine engel olmuştur. Bu serbest seçim ve demokrasiye inanmayan azınlık yıllarca hem toplumun vicdanında mahkum olmuş, hem hukuk karşısında son yıllarda gereken cevabı almıştır.
Bugünde aslında Montrö anlaşması bahane ederek sözde laiklik ve çağdaşlık üzerinden halkın inancına ve özgürlük alanına, hükümete bildiri yayınlamak sureti ile baskı kurmak istenmiştir. Bizim kendilerini bu ülkenin sahibi gibi gören bu kişilere ve zihniyete bir kez daha tavsiyemiz, artık sizin mevsiminiz geçti, özlediğiniz o günler sona erdi. Bu ülkenin gerçek sahibi bu millettir, bu millet ne istiyorsa, kimi seçiyor ve kendilerini yönetmesini istiyorsa buna herkesin saygı duyması, bir dahaki millet tercihine kadar susarak ve demokrasi hazmetmesidir şeklindeki sözlere yer verdi.
Gündem, 04 Nisan 2021 02:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan, Altaylı'yı kuzuya çevirdi!
Doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşadılar
Milli iradeye darbe ve milli irade hırsızlığı
Şair, yazar Yılmaz Köksal yeni kitabını Gölcük’te tanıttı
Enflasyon verileri olduğundan daha düşük gösteriliyorsa bu katmerli hırsızlıktır
Karamürselli çocuklara güzel haber!
Mansur Yavaş aday olursa İYİ Parti'nin oyu yüzde 15'e dayanır!
Dilekçe Komisyonu'na binlerce başvuru
Gebze bölgesine dev yatırım
MHP’nin Dilovası yönetimi Erzurumlularla buluştu
Kocaeli’de dijital kart sistemi ile kolay ulaşım
Motosiklet sayısında patlama!
Vali Aktaş’tan Avukatlar Günü mesajı
Hereke Asım Kocabıyık öğrencilerinden Cengiz Makina’ya teknik gezi
Dev kirişler 9 saatte yerleştirildi
Ehil olmayan kadrolar, ülkenin geleceğini çalıyorlar
Tokatlılar, Körfez’deki o salona sığmadı!
Büyükakın’dan Ömer Aydın için başsağlığı mesajı
Bir toplumun vicdanı en savunmasız canlılara gösterdiği merhametle ölçülür
Fiyatlar roket gibi artacak
Tramvay hattı uzatma çalışmasında tempo düşüklüğünün nedeni ne?
Gençler siyasete nasıl bakıyor?
Depoları doldurun! Yine zam geliyor
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, ölümünün 29’uncu yılında Türkeş’i andı
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?
Eğitimci yazar Cemil Mor okurlarıyla buluştu
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!
İşte yeni Türkiye! Terörist başının doğum günü kutlandı
Erbakan o görüşmeye sert çıktı
Cezalar arttı ama kazalar azalmadı!
Stadyum Yolu’nda bu önlem yeterli mi?
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
