En çok kitap okuyan 5 kişiye, İzmit Belediyesinden hediye
Gündem, 31 Mart 2021 11:26İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi.
İzmit Belediyesi, 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası’na özel; İzmit Belediyesi Kütüphanesi üyeleri arasında bugüne kadar en çok kitap okuyan 5 kitapsevere kitap ve çiçek hediye etti. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Engür, İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar ve kütüphane görevlilerinin bir arada olduğu etkinlikte, hediye alan İzmitli kitapseverler hem İzmit Belediyesi’ne hem de kütüphane hizmetiyle kente kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Başkan Hürriyet’e memnuniyetlerini dile getirdi.
7’DEN 70’E HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR
Kitap okumanın teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinlik için her yaş grubundan kitapsever incelendi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi'nde son bir yılda en çok kitap okuyan beş kişi seçildi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk 5 kişi ise sırasıyla; Leyla Hülya Ertürkoğlu (55), Kamuran Tavlı (60), Ahmet Haraç (36), Yusuf Kaya (18) ve Kaan Mollaoğlu (12) oldu.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK OKUMA SAYISI
İzmitli kitapseverlerin tüm ilçelere örnek olacak kadar çok sayıda olduğunu belirten İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar; ‘’Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in projelerinden biri olan kütüphanemizi hayata geçirdiğimizden beri tüm İzmitli kullanıcılarımız teşekkürlerini iletiyor. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İzmit Belediyesi olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk beş kişiye; onları mutlu etmek ve onların öncülüğünde okumanın yaşı olmadığını, kitapların insan hayatına her yaşta anlam kattığını göstermek istedik. Kütüphanecilik mezunu, işinin ehli insanlarla beraber hizmet veriyoruz. İstatiksel olarak da Türkiye’nin ilçelerine örnek olacak bir okur sayımız mevcut’’ dedi.
.gif)
Gündem, 31 Mart 2021 11:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli’de sıfır atıkta 2026 yol haritası belirlendi
Kandıra’da vefa İstanbul’da bir semt değil! Milli Görüşçüler yıllar sonra buluştu
Özgür Özel’e, Kocaeli’den fındık çağrısı!
GETİP, yeni dönemde sonuç odaklı projelerle sahada olacak
Erzurumlular Derneği’nde Gözütok güven tazeledi
Maaşlar artık ödenen paraya göre mi belirlenecek?
Emeklilerle ilgili tepki çeken sözler! Bu ülkenin yasal hırsızlarısınız
Saadet Partililer Derince’de sahaya indi
MHP Dilovası’nda bir görevlendirme daha
İzmit’teki mezbahada hijyenik ve helal kesim
Vali Aktaş, Yenidoğan Mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda buluştu
Başiskele’de Ramazam öncesi denetimlere hız verildi
Şalvarlı kadına dil uzatmıştı: İYİ Parti ihraç için harekete geçti
Gebze’deki o alt geçide el atıldı
İzmit Şahinler’de üreticilere tarımsal desteklerle ilgili bilgi verildi
Trollerin saldırdığı Oğuzhan Uğur'dan yeni açıklama!
Özgür Çelik, Fatma başkandan övgüyle söz etti
Hani enflasyon tek haneye düşecekti?
Büyükşehir, Ramazan’da gençleri iyilikte yarıştıracak
Kocaeli, organize sanayisiyle göç çekiyor
Bu nasıl çirkinlik! Şalvarlı diye kadını küçümsedi
Ey siyaset bunu yapmaktan vazgeç!
En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi
Yine mi sen Kartepe!
Kocaeli’de 24 saat kesintisiz ulaşım
Yıpranan şadırvan yenilendi
Bayram ikramiyesi için net rakam
Sınır tanımadan haysiyet cellatlığı yapıyorsunuz
Gebze Ticaret Odası üyelerine güç katacak hamleler
Özel Kocaeli Bilnet Okulları öğrencisinden gururlandıran başarı
MHP’liler Körfez’de sahada
Gebze Eskihisar Sahili’nde dip temizliği
MHP Dilovası’nda yeni görevlendirme
Erdoğan konuşurken alanı terk ettiler
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!
Halkın yüzde 70'i iktidar değişmeli dedi!
Tarihi İzmit Saat Kulesi’nde son rötuşlar
Kartepe karanlığa terk edildi
Derince Belediyesi’nden ücretsiz resim ve İngilizce kursu
