En çok kitap okuyan 5 kişiye, İzmit Belediyesinden hediye
Gündem, 31 Mart 2021 20:46İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi.
İzmit Belediyesi, 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası’na özel; İzmit Belediyesi Kütüphanesi üyeleri arasında bugüne kadar en çok kitap okuyan 5 kitapsevere kitap ve çiçek hediye etti. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Engür, İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar ve kütüphane görevlilerinin bir arada olduğu etkinlikte, hediye alan İzmitli kitapseverler hem İzmit Belediyesi’ne hem de kütüphane hizmetiyle kente kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Başkan Hürriyet’e memnuniyetlerini dile getirdi.
7’DEN 70’E HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR
Kitap okumanın teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinlik için her yaş grubundan kitapsever incelendi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi'nde son bir yılda en çok kitap okuyan beş kişi seçildi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk 5 kişi ise sırasıyla; Leyla Hülya Ertürkoğlu (55), Kamuran Tavlı (60), Ahmet Haraç (36), Yusuf Kaya (18) ve Kaan Mollaoğlu (12) oldu.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK OKUMA SAYISI
İzmitli kitapseverlerin tüm ilçelere örnek olacak kadar çok sayıda olduğunu belirten İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar; ‘’Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in projelerinden biri olan kütüphanemizi hayata geçirdiğimizden beri tüm İzmitli kullanıcılarımız teşekkürlerini iletiyor. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İzmit Belediyesi olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk beş kişiye; onları mutlu etmek ve onların öncülüğünde okumanın yaşı olmadığını, kitapların insan hayatına her yaşta anlam kattığını göstermek istedik. Kütüphanecilik mezunu, işinin ehli insanlarla beraber hizmet veriyoruz. İstatiksel olarak da Türkiye’nin ilçelerine örnek olacak bir okur sayımız mevcut’’ dedi.
.gif)
Gündem, 31 Mart 2021 20:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
