Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı
Gündem, 19 Mart 2021 23:13İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü.
İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK
İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.
.jpeg)
Gündem, 19 Mart 2021 23:13
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
