Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı
Gündem, 19 Mart 2021 07:43İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü.
İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK
İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.
.jpeg)
Gündem, 19 Mart 2021 07:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda MHP’li kadınlar baş tacı!
Barış Manço Gebze’de şarkıları ile anıldı
Tek kişilik ordu: Ömer Çeker!
Semih Yalçın'dan ortaya karışık sözler!
İzmit Yenice’de üreticilerle buluştular
AKP'li başkan kelimeye takıldı!
Büyükakın sanayicilere ve iş insanlarına böyle seslendi!
Alikahya TEM Bağlantı Yolu Projesi’nde durum ne?
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar destekçileriyle gövde gösterisi yaptı
Erbakan: Tek haneli enflasyon 2027 için de hayal oldu
İzmit ve Gebze’de Ramazan ayına özel her gün onlarca etkinlik
Buna İmamoğlu'nun cezaevinden açıklama yapmasından da rahatsız oluyorlar denir!
Ramazan'da zincir marketlerde indirim!
Erdoğan'ın seçimde verdiği sözleri çiğnedi!
Kocaeli’de bir kez daha Basketbol Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Ramazan kolisi yüzde 1500 zamlandı
Gölcük’te Yunus Emre Cami, Ramazan’a hazır hale getirildi
Ya durağı kaldırın, ya da merdiven yapın!
Derince’deki o okula Makedonya’dan kardeş geliyor!
Kartepe’de bu altgeçidi temizleyin çağrısı!
Emeklilere promosyon uyarısı!
Erdoğan, Akın Gürlek'i yönlendirdi!
TCDD de kötü yönetiliyor
Dilovası’nda MHP’liler Murat Ülküşen için lokma dağıttı
Büyükakın: Kocaeli genelinde 315 bin bina tarandı
Kart limitlerini kontrol edin!
Kartepe’de park bakım yapılırken dağıtıldı!
Kemal Kılıçdaroğlu bize verdiği sözü tutmadı
İSU’ya geri kazanım suyu en iyi uygulama ödülü
Arap sermayesi gelecek denildi, Türkiye’nin sermayesi gidiyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu: 60 milyar dolarlık yabancı yatırım açığımız var
Açlıkla boğuşan asgari ücretlilerin sayısı arttı
Padişahların Umre'ye gitmediklerini bilmiyorlar mı?
Hürriyet: Kadın güçlenirse kent güçlenir
Terör suçundan hapse atılan binlerce mahkum tahliye edilecek
Gölcük’te 470 taekwondo sporcusu kuşak atladı
Türkiye Şampiyonası’na İzmitli sporcular damga vurdu
Sevgililer Günü’nde İzmit’te konserli buluşma!
Derince’de kumar, sigara ve alkol bağımlılığı konuşuldu
