Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı
Gündem, 19 Mart 2021 03:19İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu.
İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü.
İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ
İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK
İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.
.jpeg)
Gündem, 19 Mart 2021 03:19
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
Ağzını açsa soruşturma açılıyor!
Körfezli İsmail Çelik’ten 8 yıldır haber alınamıyor
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
Kitap tutkunu Maksut amca, Alev Alatlı Kütüphanesi’ne hayran kaldı
Zamlar, enflasyonda ciddi artışın habercisi olabilir
Körfezli Rafet ile Poyraz’dan Kick Boksta gururlandıran başarı
MHP'de işler böyle! Görevden alındılar
