Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacaktır
Gündem, 04 Mart 2021 14:44Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı hakkında konuşan Başkan Büyükakın, “Beğeniyle karşılanan bu eylem planı, inşallah Anayasa’nın yeniden ele alınması ve yeni bir anayasanın yapılmasıyla Türkiye’nin önü çok daha açılmış olacak” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediyesi’nin Pelitli Mahallesi konut ve ticaret alanındaki hak sahiplerinin tapu dağıtım törenine katıldı. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı hakkında konuşan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın açıkladığı eylem planı hem ulusal hem de uluslararası düzeyde bir kez daha heyecan yarattı. Özellikle daha hızlı işleyen adalet, bireysel özgürlükler ve bu özgürlüklerin teminatı altına alınması konusundaki vurgusuyla uluslararası çevreler başta olmak üzere yabancı basınında ciddi bir ilgi uyandırdı. Beğeniyle karşılanan bu eylem planı, inşallah Anayasa’nın yeniden ele alınması ve yeni bir anayasanın yapılmasıyla Türkiye’nin önü çok daha açılmış olacak. Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacaktır” dedi.
“HAKİMİYETİNİ GÖSTEREN BİR TÜRKİYE VAR”
“Yarım asra yaklaşan ömrümde gördüğüm kadarıyla Türkiye artık kabuklarını kıran, dünyanın önemli ülkelerini arasına giren bir trend içindedir” diyen Başkan Büyükakın, “Ülke olarak yükselişimizin önlenebilir olmadığı herkes tarafından görülüyor. Hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi olan, otur dediğinde oturmayan kalk dediğinde kalkmayan, sadece kendine biçilmiş olan rolü oynamayan, benimde sözüm var diyen, Karadeniz’den Akdeniz’e, Ege’den uluslararası sulara kadar bütün coğrafyalarda hakimiyetini gösteren bir Türkiye var. Buna hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu memleketin evlatları olarak hepimiz gurur duyuyoruz.” ifadelerini sarf etti.
“DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNDEN BİRİ OLACAK”
“Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları Azeri kardeşlerimiz tarafından alınmasında ülkemizin gayretleri ve katkılarıyla gerçekleştirilmiştir” diyen Başkan Büyükakın, konuşmasını şu şekilde tamamladı “Ülkemizin hem askeri alandaki gücünü hem de dış politikadaki gücünü göstermesiyle buralara kadar geldik. İnşallah bu yükselişimiz devam edecek. Yüzyılın sonunda geldiğimizde Türkiye gerçekten dünyanın süper güçlerinden biri olacak. Pandemi döneminde zorluklar yaşadık. Dünya da zorluklar yaşıyor. Dünyada çok büyük bir ekonomik daralma var. Amerika’sından Japonya’sına, Almanya’sından birçok ülke negatif büyüme oranıyla karşı karşıyadır. Türkiye ise pozitif büyüme oranıyla yoluna devam ederken, aynı zamanda çok hızlı büyüyen bir ülkedir. Pandemi sıkıntılarına rağmen bu süreçte geride kalacak. İnşallah el birliğiyle bu süreci birlikte yönetmeyi başaracağız. Pandemi sürecini de birlikte başarıyla atlatacağız.”
Gündem, 04 Mart 2021 14:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
