Gölcük’te o yarışmanın ödülleri verildi
Gündem, 04 Mart 2021 15:40Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen, 7’den 70’e Pandemide Geri Dönüşüm Fikirleri Yarışması’nın ödül töreni düzenlendi.
Yarışma; 200 eserin katılımıyla büyük bir ilgiyle yapılırken, jürinin değerlendirmesi sonrasında dereceye giren eserler daha önce belirlenmişti. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan ödül törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve dereceye giren eser sahipleri katıldılar.
YARIŞMANIN HEDEFİNİ ANLATTI
Yarışmanın büyük ilgi ve birbirinden değerli eserlerin katılımıyla yapıldığını ifade eden Başkan Sezer yaptığı konuşmada: “Koranavirüs salgını döneminden geçtiğimiz zor bir süreci yaşıyoruz. Pandemi süreci, normal alışkanlıklarımızın dışında evlerimizde, her zamankinden çok daha fazla vakit geçirmek zorunda olduğumuz bir dönem oldu. Bir yandan da pandemide aslında gündelik hayatta yapmış olduğumuz, bize son derece olağan gelen bazı aktivitelerin, ne kadar önemli olduğunun da farkına varmış olduk. Yarışmada, bir yanda salgın sürecinin önemini vurgulamanın yanında, geri dönüştürülebilir eşyaların ve malzemelerin bir sanat eseri haline gelmesi ya da gündelik kullanımda fayda sağlayabilecek eşyalar haline dönüştürülebilmesi ve özellikle ekonomik anlamda değer ifade edebilmelerinin sağlanabileceğini düşündük” dedi.
.gif)
GÖLCÜK’TEN HERKESE GÖSTERMİŞ OLDUK
Başkan Sezer konuşmasının devamında: “Bizler; düzenlediğimiz bu yarışma ile, Gölcük ilçesinden her çeşit kullanılmayan malzemenin aslında tekrar kullanılabileceğini, faydalı bir eşya haline dönüştürülebileceğini, en önemlisi de ekonomiye katkı sağlayabileceğini göstermiş olduk. Büyük teveccüh gösterilen yarışmamızda; dereceye giren eser sahiplerini, yoğun bir katılım gösteren İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerini ve tüm katılımcıları can-ı gönülden tebrik ediyor, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
BAŞKAN SEZER ÖDÜLLERİ TAKDİM ETTİ
Başkan Sezer yarışmada 1.olan Rahime Özcan, 2.olan Ecrin Nur Aşkın ve 3.olan Müyesser Kuran ve mansiyon kazanan 15 katılımcıya ödüllerini taktim etti. Ayrıca; yarışmaya büyük ilgi gösteren İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerine de teşekkür belgesi verildi. Katılımcılar; Gölcük Belediyesi’nin, Korana Virüs salgını döneminde, böyle anlamlı bir yarışmayı düzenlediği için Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. Sergi alanının gezilmesiyle ödül töreni son buldu.
Gündem, 04 Mart 2021 15:40
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
