Gölcük’te o yarışmanın ödülleri verildi
Gündem, 04 Mart 2021 03:54Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen, 7’den 70’e Pandemide Geri Dönüşüm Fikirleri Yarışması’nın ödül töreni düzenlendi.
Yarışma; 200 eserin katılımıyla büyük bir ilgiyle yapılırken, jürinin değerlendirmesi sonrasında dereceye giren eserler daha önce belirlenmişti. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan ödül törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve dereceye giren eser sahipleri katıldılar.
YARIŞMANIN HEDEFİNİ ANLATTI
Yarışmanın büyük ilgi ve birbirinden değerli eserlerin katılımıyla yapıldığını ifade eden Başkan Sezer yaptığı konuşmada: “Koranavirüs salgını döneminden geçtiğimiz zor bir süreci yaşıyoruz. Pandemi süreci, normal alışkanlıklarımızın dışında evlerimizde, her zamankinden çok daha fazla vakit geçirmek zorunda olduğumuz bir dönem oldu. Bir yandan da pandemide aslında gündelik hayatta yapmış olduğumuz, bize son derece olağan gelen bazı aktivitelerin, ne kadar önemli olduğunun da farkına varmış olduk. Yarışmada, bir yanda salgın sürecinin önemini vurgulamanın yanında, geri dönüştürülebilir eşyaların ve malzemelerin bir sanat eseri haline gelmesi ya da gündelik kullanımda fayda sağlayabilecek eşyalar haline dönüştürülebilmesi ve özellikle ekonomik anlamda değer ifade edebilmelerinin sağlanabileceğini düşündük” dedi.
.gif)
GÖLCÜK’TEN HERKESE GÖSTERMİŞ OLDUK
Başkan Sezer konuşmasının devamında: “Bizler; düzenlediğimiz bu yarışma ile, Gölcük ilçesinden her çeşit kullanılmayan malzemenin aslında tekrar kullanılabileceğini, faydalı bir eşya haline dönüştürülebileceğini, en önemlisi de ekonomiye katkı sağlayabileceğini göstermiş olduk. Büyük teveccüh gösterilen yarışmamızda; dereceye giren eser sahiplerini, yoğun bir katılım gösteren İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerini ve tüm katılımcıları can-ı gönülden tebrik ediyor, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
BAŞKAN SEZER ÖDÜLLERİ TAKDİM ETTİ
Başkan Sezer yarışmada 1.olan Rahime Özcan, 2.olan Ecrin Nur Aşkın ve 3.olan Müyesser Kuran ve mansiyon kazanan 15 katılımcıya ödüllerini taktim etti. Ayrıca; yarışmaya büyük ilgi gösteren İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerine de teşekkür belgesi verildi. Katılımcılar; Gölcük Belediyesi’nin, Korana Virüs salgını döneminde, böyle anlamlı bir yarışmayı düzenlediği için Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. Sergi alanının gezilmesiyle ödül töreni son buldu.
Gündem, 04 Mart 2021 03:54
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze’de Adalet Nöbeti: Çocuklarımızın kömürünü verdiler
Büyük deprem ihtimali azaldı mı?
Ayakta alkışlandılar!
10 yıl içinde bu meslekler tarih olacak!
Emekliye ek zam ocak ayına sarkabilir
Kapanca Festivali’nde coşku 3’üncü günde zirveye çıktı
Gölcük Değirmendere’de Aquapark sizi bekliyor!
Kocaeli’de Saadet Partili yönetici canına kıydı!
Vatandaşın borcu katlandı! Milyonlar icra takibinde
Başkan Hürriyet’ten 28 Haziran mesajı: Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın İzmit
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, 28 Haziran’ı unutmadı!
İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?
İzmit ve Gölcük’ten sonra Karamürsel’de de açılacak
Kartepe'de bu sokağın çevresindeki otlar insan boyunu aştı
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Gölcük’te konser coşkusu
Dev zam geliyor
Anayasa’yı değiştirmeyi teklif edeni dahi tarihten sileriz
Başkan Ömeroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
Kapanca Sokak Festivali’nde müzik dolu unutulmaz bir akşam!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
