Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi cazibe merkezi olacak
Gündem, 21 Şubat 2021 14:05Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi tamamlandığında bambaşka bir görünü kazanacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma ile Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi yenileniyor. 1 kilometrelik caddede çalışmalar tamamlandığında dekoratif aydınlatmalar, yürüyüş ve bisiklet yoluyla ışıl ışıl olacak Kavaklı Cadde’si Gölcüklülerin nefes alacağı bir yer olacak. Tamamlandığında bambaşka bir görüntüye kavuşacak Gölcük Kavaklı Caddesi 12 metre genişliğinde vatandaşların yürüyüş yapabildiği, bisiklet sürebildiği ferah ve aydınlık bir hale gelecek.
ALTYAPISI YENİLENİYOR
Platform genişletme çalışmaları tamamlanan 8 metre genişliğindeki Gölcük Kavaklı Caddesi, 12 metre genişliğe çıkartılacak. Caddenin 500 metrelik kısmında yağmur suyu alt yapısı yenileniyor. 8 metre genişliğe sahip cadde gidiş, geliş ve park şeritleriyle birlikte 12 metre genişliğe çıkarılacak. Baskı beton kaldırım yapılacak cadde, kaldırım ve bisiklet yolu ile birlikte 20 metre platform genişliğine sahip olacak. 2,5 metre genişliğinde 2 bin 250 metrekare bisiklet yolu yapılacak Kavaklı Caddesi’nde 6 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılacak.
12 METRE GENİŞLİĞE ÇIKARILACAK
12 metre genişliğe çıkarılacak Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi, orta refüje yapılacak dekoratif aydınlatmalarla estetik bir görünüme kavuşurken bisiklet sürücüleri için yapılacak bisiklet yoluyla vatandaşlar rahatlıkla ve konforlu bir şekilde bisikletlerini sürebilecekler. 1 kilometrelik caddeye 5 bin 650 ton plent mix temel serecek ekipler, 2 bin 350 ton binder, 1.525 ton da aşınma asfaltı sererek Kavaklı Sahil Caddesini konforlu ve modern bir hale getirecek.
.gif)
Gündem, 21 Şubat 2021 14:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
Ağzını açsa soruşturma açılıyor!
Körfezli İsmail Çelik’ten 8 yıldır haber alınamıyor
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
Kitap tutkunu Maksut amca, Alev Alatlı Kütüphanesi’ne hayran kaldı
Zamlar, enflasyonda ciddi artışın habercisi olabilir
Körfezli Rafet ile Poyraz’dan Kick Boksta gururlandıran başarı
MHP'de işler böyle! Görevden alındılar
İzmit’teki Bağ Projesi’nde eğitim süreci başladı
O çay markasından boya çıktı!
Gölcük Saraylı’daki tarihi yapı yeniden ayağa kaldırıldı
Başkan Gökçe sporu sevdiriyor!
Elif Rana Aksoy, Çayırova’daki ses yarışmasının kazananı oldu
Eski bakandan Erdoğan'ı çıldırtacak sözler!
Gazeteci Sadun Çetin’in annesi vefat etti
Tarihin en büyük zammı geliyor!
Erdoğan, Altaylı'yı kuzuya çevirdi!
Doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşadılar
Milli iradeye darbe ve milli irade hırsızlığı
Şair, yazar Yılmaz Köksal yeni kitabını Gölcük’te tanıttı
Enflasyon verileri olduğundan daha düşük gösteriliyorsa bu katmerli hırsızlıktır
Karamürselli çocuklara güzel haber!
