Başkan Büyükakın, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Uslu’yu konuk etti
Gündem, 18 Şubat 2021 16:50Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Levent Uslu ile beraberindeki heyet, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Levent Uslu ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Kendilerini samimi bir şekilde ağırlayan ve konuk eden Başkan Büyükakın’a teşekkür eden BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Uslu, “Bugüne kadar Kocaeli adına yaptığınız çalışmalar için size teşekkür ediyorum” diyerek, “Sizin başkanlığınızda Kocaeli’ne daha iyi hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sizlere de bu yoğun gündeminizdeki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızın Kocaeli’ne kazandırdığınız ve kazandıracağınız tüm hizmetler için sizden övgüyle bahsediyorlar. Bir çalışanın başkanını bu denli sevmesi çalışma verimini arttıracağı hep görülmüştür” dedi.
.gif)
USLU, “HİZMET ETME AŞKI İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni’nin de katıldığı görüşmede, “Alt ve üstyapı hizmetlerinin haricinde sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde ortaya koyduğunuz samimi çalışmaları da yakından biliyoruz” diyerek sözlerini devam ettiren Genel Başkan Uslu, “Kocaeli’ni daha huzurlu daha mutlu olması için çalışanlarınızla ve üyelerimizle hizmet etme aşkı ile çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini sarf etti. “Nazik ziyaretiniz için sizlere ve heyetinize çok teşekkür ederim” diyen Başkan Büyükakın ise, “Burada ve Bilecik Valiliği yaptığım dönemlerde BEM-BİR-SEN yönetimleriyle uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” vurgusu yaptı.
“AZİZ MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ”
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’nun ‘Sosyal Belediyecilik’ açısından ortaya koyduğu anlamlı sözler üzerine Başkan Büyükakın ise, “Anadolu medeniyetimizin dünyaya öğreteceği çok şey olduğuna inanıyoruz. Bizim beslendiğimiz medeniyet, gerek sosyal belediyecilik açısından gerek çalışan ve işveren ilişkileri açısından farklı bir tarzı ortaya koyma potansiyeline sahiptir. Biz de bunun en güzel örneklerini gösterelim istiyoruz. Gücümüzün sınırlarını zorlayarak çalışma arkadaşlarımızla bu aziz millete hizmet ediyoruz. Arkadaşlarımız emeğinin ve alnının terinin karşılığını bulmadıkça, huzurlu olmadıkça yapılan hizmetlerden bereket çıkması da mümkün değildir” diye konuştu. Görüşme yapılan istişarelerin ardından sona erdi.
Gündem, 18 Şubat 2021 16:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
Cebeci sahilinde eğlence
