Haber kanallarına Kılıçdaroğlu talimatı
Siyaset, 13 Şubat 2021 12:23Kılıçdaroğlu, “Bazı televizyon kanallarına telefon edilerek ‘CHP Genel Başkanı, Salı konuşmasını yaptığında şu kadar dakika vereceksiniz ve sonrasında keseceksiniz’ diye talimat verildiğini de gayet iyi biliyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BirGün Ankara temsilcisi Nurcan Gökdemir ve parlamento muhabiri Hüseyin Şimşek’in sorularını yanıtladı.
Kemal Kılıçdaroğlu, yeni anayasa tartışmalarından ABD seçimlerine kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Anayasa değiştirecek siyasi ve sayısal güç bulunmadığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, milletvekili transferlerinin gündeme gelebileceğini savundu.
HABER KANALLARINA KILIÇDAROĞLU TALİMATI
“Erdoğan, bana yanıt vermek için grup toplantılarını artık salı değil çarşamba yapıyor” diyen Kılıçdaroğlu, bazı televizyon kanallarına talimat gittiğini belirtti.
Kılıçdaroğlu, “Bazı televizyon kanallarına telefon edilerek ‘CHP Genel Başkanı, Salı konuşmasını yaptığında şu kadar dakika vereceksiniz ve sonrasında keseceksiniz’ diye talimat verildiğini de gayet iyi biliyoruz” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun ilgili açıklaması şöyle:
“Erdoğan, bana yanıt vermek için grup toplantılarını artık salı değil çarşamba yapıyor. Türkiye’nin artık AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın savunmada olduğunu görmesi gerekiyor. Erdoğan’ın doğrudan doğruya hedef aldığı ve en büyük rahatsızlık duyduğu kişi de benim. Neden? Çünkü doğruları söylüyoruz. Erdoğan bunlardan müthiş rahatsız oluyor. Rahatsızlığının temel sebebi de özellikle AK Partililerin de beni dinliyor olması. Bu nedenle, ‘Acaba Kılıçdaroğlu’nu nasıl sustururum’ diyerek kara kara düşünüyor. Bazı televizyon kanallarına telefon edilerek “CHP Genel Başkanı, Salı konuşmasını yaptığında şu kadar dakika vereceksiniz ve sonrasında keseceksiniz’ diye talimat verildiğini de gayet iyi biliyoruz. Bunu televizyon kanalları bize söylüyor, ‘Baskı altındayız ve başka seçeneğimiz yok’ diyorlar. ‘Korkunun ecele faydası yoktur’ diye güzel bir sözümüz var.”
Siyaset, 13 Şubat 2021 12:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
