Ayçiçek yağı iktidarı götürecek!
Siyaset, 21 Ocak 2021 15:41Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ayçiçek yağı iktidarı götürecek dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı aylık il divan toplantısını, partinin il binasında bulunan milli görüş konferans salonunda gerçekleştirdi.
Salgın hastalık nedeni ile toplantıya Kocaeli’nin on iki ilçesinden belirli görevlerdeki parti yetkilileri katılabildi. Toplantıya genel merkezi temsilen katılan Kocaeli il sorumlusu Ulvi Çavdar a divan heyetinde yer verildi.
Toplantıya yoğun ilgi gösteren basın mensuplarının toplantının tamamını izlemesine olanak tanındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan il başkanı Mehmet Aras’ın konuşması gündeme damgasını vurdu. Aras partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
MARKET POŞETİ İKTİDARI KAYBETTİRDİ, AYÇİÇEK YAĞI İKTİDARDAN EDECEK.
Aras’ın konuşmasının merkezinde halkın yaşadığı hayat pahalılığı vardı. Kendisinin emekli olduğunu ve her zaman 5 lt yağ alma imkanı bulamadığını belirten Aras. Sırtını rantiyeye dayayan kodamanlar kusura bakmasın bizim gücümüz marketten 2 lt yağ almaya yetti. Bu nedenle açıklamamı 2 lt yağ üzerinden yapacağım, dedi.
Marketlerden en ucuza alınabilen yağın litresinin bir yılda %85 arttığını belirten Aras, hükümetin market poşeti ve soğan fiyatı yüzünden İstanbul ve Ankara yı kaybettiğini, böyle devam ederse, Ayçiçek yağının iktidarın sonunu getireceğini ifade etti.
.jpg)
BİR İSYAN DA GÖLCÜK İLÇE BAŞKANINDAN GELDİ.
İlçe raporlarının verilmesi sırasında söz alan Gölcük ilçe başkanı Mustafa Bayazıt’ın gündeminde de esnafın sorunları vardı. Kendisinin esnaflık yaptığını belirten Bayazıt, 20 yıllık esnaflığının en zor günlerini yaşadığını belirtti. Elektrik, su, doğalgaz ve temel tüketim maddelerine %100 ü aşkın zamların yapıldığını hatırlatan Bayazıt, bu böyle nereye kadar devam edecek, diye sordu.
Kamu bankalarının batan esnafa rahat nefes aldırmak yerine, mallarına haciz koyduğunu söyleyen Bayazıt, alışveriş merkezlerin de, belediyenin toplu taşıma araçları ve Pazar yerlerinde yoğun kalabalıklar halinde gezen vatandaşın, esnafın dükkanında oturmasına neden izin verilmiyor, dedi.
Esnaf meslek örgütlerinin, avm lobisi kadar etkisinin olmadığını söyleyen Bayazıt kürsüden alkışlar ile uğurlandı.
BAŞİSKELE DE YENİ BAŞKAN TEVFİK CİVELEK.
İl başkanı Mehmet Aras, Kocaeli halkına genel başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından göreve atanan ve kongrede seçilerek göreve başlayan yeni ilçe başkanı Tevfik Civelek’i tanıttı.
Partiden verilen bilgiye göre, Civelek; 1973 Başiskele doğumlu, evli ve üç çocuk babası, İzmit imam hatip lisesinden 1992 de mezun oldu. 2 yıl fabrikada işçilik yapan ilçe başkanı, 2009 yılında Kocaeli gençlik spor il müdürlüğünde görev yapmaya başladı. Mehmet ali kağıtçı stadında 3 yıl stadyum sorumlusu olarak çalışan Civelek, parti kurulduğu günden beri Yeniden Refah Partisi il yönetiminde görev yapıyor.
SON SÖZ ULVİ ÇAVDAR A VERİLDİ.
Divanda son söz il sorumlusu Ulvi Çavdar a verildi. Kocaeli’yi 40 yıldır tanıdığını uzun zaman ilimizde mesai harcadığını belirten Çavdar, partililer ile geçmiş siyasi deneyimlerini paylaştı. Genel merkez tarafından Kocaeli teşkilatlarına duyulan güveni anlattı.
Siyaset, 21 Ocak 2021 15:41
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
Cebeci sahilinde eğlence
Siyasette yeni ittifak: 5'li masa kuruluyor
Adalar'daki sarsıntı büyük depremi tetikler mi?
Türk Donanması’ndan Kocaeli’de gövde gösterisi
