Karla mücadelede İzmit'e, İBB'den kar robotu desteği
Gündem, 19 Ocak 2021 22:06Vatandaşların kar yağışından dolayı mağduriyet yaşamamaları için gün içerisinde sadece 2 adet tuzlama robotu ile onlarca mahalleyi gezen İzmit Belediyesine, İstanbul’dan 3 adet kar robotu desteği geldi.
Kent merkezini ve köyleri etkisi alan kar yağışına karşı yoğun bir mücadele veren İzmit Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesine rağmen gayretli çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdürüyor. Ekipler, ilk günden itibaren hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için kısıtlı imkanlarla aralıksız bir şekilde tuzlama ve kar küreme mesaisi yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 ve Kartal Belediyesi 1 tuzlama robotu ile kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için canla başla çalışan İzmit Belediyesine araç desteği göndererek çalışmalara katkı veriyor. Kartal Belediyesi tuzlama robotu İzmit’e ulaşırken, İBB’nin gönderdiği robotlar da İzmit’e doğru yola çıktı.
DAHA FAZLA SOKAĞA GİREBİLECEĞİZ
Sınırları içerisindeki 50’si kırsal olmak üzere 102 mahallede ve sorumluluk alanı olmasa bile ana arterlerde tuzlama ve kar küreme işlemlerini mevcut imkanlarla özveriyle sürdüren ekiplere teşekkür eden Başkan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesine de kar robotu desteği için İzmit halkı adına teşekkürlerini sundu. Hürriyet, “Karla mücadelede daha etkin bir şekilde yol alabilmek, gece eksi 7 dereceye düşen hava sıcaklıklarında yolların buz tutmasını engellemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesinden tuzlama robotu istedik. Kendileri bizi kırmadı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 2, Kartal Belediyesinden 1 adet tuzlama robotu İzmit Belediyesine geçici olarak tahsis edildi. Bu akşam daha yoğun şekilde tuzlama robotlarımızla kentimizde daha fazla sokağa girebileceğiz. Eldeki imkanlarla İzmit gibi birbirinden uzak 102 mahallede canla başla gece gündüz mücadele veren ekiplerimize de teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.
.jpeg)
Gündem, 19 Ocak 2021 22:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!
İşte yeni Türkiye! Terörist başının doğum günü kutlandı
Erbakan o görüşmeye sert çıktı
Cezalar arttı ama kazalar azalmadı!
Stadyum Yolu’nda bu önlem yeterli mi?
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
