Gölcük Meclisi'nde yeni kararlar
Gündem, 06 Ocak 2021 23:11Gölcük Belediye Meclisi ocak ayı oturumu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in başkanlığında yapıldı. 15 maddenin görüşüldüğü mecliste, önemli maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
İlk olarak Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Göreve; Saime Yelken, Muhammet Turan, İbrahim Uzuner, Hüseyin Köroğlu ve Muharrem Aydın seçildi.
Sözleşmeli Personel çalıştırılması, Sözleşmeli Personele Ödenecek Net Ücret Tutarlarının belirlenmesi, 5620 sy. Kanuna göre geçici işçi vizesi, 5620 sy. Kanun gereği mevsimlik işçi vizesi, Dolu Memur Kadro (derece) değişikliği, Düzağaç Mahallesi Kapalı Pazaryerine ilişkin Pazarcılar Odası ile olan protokolün yenilenmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
İhsaniye Mahallesi G23c02c3a-G23c02c2c-G23c023b-G23c03d4a paftalarında kalan adalardaki yapı yaklaşma mesafelerinin, 57 arsanın imar yoğunluğunu 5 metrelik yol çekme mesafesi ile kullanamamaları, bölgedeki yapılaşmanın ve istikametin büyük ölçüde tamamlanmış olması nedeniyle, revizyon öncesi İhsaniye Belediyesi döneminde yapılan ve uygulanan planda olduğu gibi, mevcut yapılaşma ve istikametler dikkate alınarak, mevcut imar yoğunluğu değişmeden, sadece; yol çekme mesafesinin 5 metre yerine 3 metre olması yönündeki 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifi hakkındaki komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
.gif)
İpekyolu Mahallesi, Uygulama İmar planının G23c.07b.1b paftasında kalan 5031 (eski tescil harici alan) numaralı parsel ve Donanma Mahallesi, uygulama imar planının G23c.02d.3a-G23c.02d.b paftalarında kalan 548 nolu adanın kuzeyindeki tescil harici alan hakkında verilen iptal kararı doğrultusunda, 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği teklifi, komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
İhsaniye Çiftlik Mahallesi G23c.02c3b paftasında kalan 89 ada 3,4 ve 5 numaralı parsellerin 1/5000 ölçekli nazım imar planına uygun olarak 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifinin ve İhsaniye Çiftlik Mahallesi G23c.02c3c paftasında kalan 96 ada 3 ve 12 numaralı parsellerin 1/5000 ölçekli nazım imar planına uygun olarak 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifi maddelerinin oy birliği ile komisyona gönderilmesi kabul edildi.
Gölcük Belediyesi’nin maliki olduğu bazı taşınmazların 5393 Belediye Kanunu’nun 18/e bendine uygun olarak, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri ve ilgili mevzuat hükümlerine göre; borca karşılık Sosyal Güvenlik Kurumu’na devir edilmesi, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına borca karşılık devir edilmesi, satılması ve bu hususta Belediye Başkanına yetki verilmesi,
5 adet Tourneo Courier Kombi MCA 75 PS Trend (6.2) hafif ticari araç, 2 adet 1826 E5 4x2 model, üst yapılı Hidromak 13 m3 çöp aracı, 1 adet 1826 E5 4x2 model, üst yapılı arazöz+sulama aracı, 1 adet 1833 DC 4x2 E6 4750 WB model, üst yapısız araç, 1 adet 1833D 4x2 E6 Motor PTO model arasın hibe olarak kabulü ve Koronavirüs önlemleri kapsamında, Belediye ve şirketinin mülkiyet ve tasarrufundaki taşınmazlara ilişkin irtifak hakkı, kiralama ve benzeri kullanımdan kaynaklanan bedeller ile ilgili düzenleme yapılması maddeleri oy birliği kabul edildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Aldığımız tüm kararların ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Gündem, 06 Ocak 2021 23:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?
Eğitimci yazar Cemil Mor okurlarıyla buluştu
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!
İşte yeni Türkiye! Terörist başının doğum günü kutlandı
Erbakan o görüşmeye sert çıktı
Cezalar arttı ama kazalar azalmadı!
Stadyum Yolu’nda bu önlem yeterli mi?
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
