Başiskele hizmet filosunu yeniliyor
Gündem, 06 Ocak 2021 02:28Başiskele Belediyesi 2019 yılından bu yana kaynaklarını etkin ve verimli kullanan bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda örnek çalışmalarından biri de kente büyük istihdam ve ekonomik katkı sağlayacak yatırımcı Ford Otosan’ın belediye işbirliği ile belediyeye bedelsiz olarak 71 hizmet aracı hibe ediyor olması.
“EKONOMİK KATKI VE İSTİHDAM SAĞLAYACAK”
Başiskele bugünü kurtaracak hizmetler yerine kalıcı işleri kente kazandırmaya devam ediyor. Kente gelecek bu dev araç filosu desteğinin kuruma birçok katkısı olacak ve bu kentin insanı kazanmış olacak. Aynı zamanda söz konusu yatırımın da kentin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlanacağını düşünürsek kapsamlı bir fayda sağlanmış oluyor.
Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün günü kurtaran bir işten ziyade böylesine kurumsal ve kaynaklarını verimli kullanan, ekonomik faydayı düşünen hizmet anlayışı herkesten tam not alıyor. Önümüzdeki günlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnterteks Fuar Alanında toplanan araçlar düzenlenecek olan bir teslim töreni programı ile kamuoyuna duyurulacak. Program kovid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşecek ve basının yoğun katılımı bekleniyor.
.gif)
Başiskele Belediyesi’ne gelecek olan bu araçların hepsi hizmet aracı olmak üzere 12 adet çift kabin kamyonet, 3 adet tek kabin çift teker kamyonet, 40 adet minivan, 1 adet 9+1 minibüs, 1 adet 16+1 minibüs, 1 adet çift kabin 4x4 pikap, 1 adet camsız panelvan minibüs, 8 adet 10 teker kamyon, 4 adet çift çeker 10 teker kamyon ve yine belediyenin kendi kaynakları ile edindiği 1 arasöz ve 2 adet de çöp taksinin programı olmak üzere toplamda 74 araç teslim alınacak.
“TASARRUF VE EKONOMİK FAYDA SAĞLANACAK”
Başkan Özlü:“Bu araçlarla belediyemiz 10 yıllık hizmet aracı sıkıntısı yaşamayacak. Kiralık hiçbir aracımız kalmayacak. Hizmet araçlarımız belediyemizin öz malı olacak. Yeni araçlarımızla hemşehrilerimize vereceğimiz hizmet kalitesi artacak. Belediyemiz büyük bir tasarruf sağlayacak ve eski araçlarımızın satışıyla da ekonomik fayda sağlayacak. Şimdiden ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Gündem, 06 Ocak 2021 02:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
