SEDAŞ’ın Stargate projesinde başvuru zamanı
Gündem, 30 Aralık 2020 21:03Yetenekli gençlere mezuniyetten önce iş deneyimi sunan SEDAŞ Stargate Yetenek Programı için yeni dönemin startı verildi. Programa katılmak isteyen öğrenciler, internet üzerinden online başvuru yapabilecek.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından yürütülen Stargate Yetenek Programı için başvuru dönemi açıldı. Enerjisi yüksek, değişime hazır, dinamik ve farklı bakış açılarına sahip gençlere iş imkânı sunan Stargate, bu yıl da online başvuru kabul edecek. www.kariyer.net adresi üzerinden yapılacak başvuruların ardından programa katılmaya hak kazanan 8 genç, SEDAŞ bünyesinde program süresince eğitim ve part time çalışma imkanı bulacak.
Stargate sayesinde öğrenciler mezun olmadan önce elektrik dağıtım süreçlerini yakından izleme ve deneyimleme şansı yakalayacak. Projeye Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Gebze’de bulunan üniversitelerin Elektrik veya Elektrik & Elektronik Mühendisliği bölümleri son sınıf ya da yüksek lisans öğrencileri katılabilecek. Başvuru ve mülakat süreçleri sonunda; programa kabul edilen aday mühendisler, program süresi sonunda başarılı olmaları durumunda şirket bünyesindeki uygun pozisyonlarda iş imkânı bulabilecek.
7 yeni mezun genç SEDAŞ’ta işbaşı yaptı
Stargate projesine geçtiğimiz yıl toplam başvuru sayısı 1.661 olarak kayıtlara geçti. Başvurular arasından uygun niteliklere sahip adaylar, zihinsel beceri ve İngilizce sınavı ile yönetici mülakatlarına girdi. Son aşamada programa katılmaya hak kazanan 8 öğrenci, haftanın belli günlerinde elektrik dağıtımdaki farklı fonksiyonlarda görev aldı. Genç adaylar, program sonunda edindikleri tecrübelerle kendi projelerini hazırlayıp SEDAŞ yöneticilerine sundular. Olumlu değerlendirilen yeni mezun 7 genç, SEDAŞ kadrolarında istihdam edilerek iş imkânı buldu.
.jpg)
Gündem, 30 Aralık 2020 21:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
Kocaeli’de konut satışındaki düşüşün sebebi ne?
Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
