Başkan Büyükakın’dan amatör spora bir müjde daha
Spor, 21 Aralık 2020 10:51Başkan Büyükakın, pandemi öncesi onlarca amatör müsabakanın oynandığı ve futbol kulüplerinin antrenman yaptığı Derince Stadyumu’nun sentetik çim sahasının yenileyeceklerini açıkladı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, pandemi öncesi onlarca amatör müsabakanın oynandığı ve futbol kulüplerinin antrenman yaptığı Derince Stadyumu’nun sentetik çim sahasını yenileyeceklerini açıkladı. Amatör spor kulüplerinin beklediği müjdeli haberi Derince’deki saha incelemesinin ardından açıklayan Başkan Büyükakın, “Gerek amatör spor kulüplerimizin temsilcileri gerekse teknik ekiplerimizdeki arkadaşlarımız sahanın yenilenmesi talebini bizlere iletmişlerdi. Pandemi nedeniyle maalesef amatör müsabakalar da oynanmıyordu. Bu zamanı da bir fırsata döndürerek hızlı bir şekilde bu saha zemininin yenilenmesini gerçekleştireceğiz” dedi.
.gif)
“İLÇEMİZE VE FUTBOLSEVERLERE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”
“Altı aylık bir zaman diliminde, Derince'deki ve çevredeki tüm amatör spor kulüplerinin faydalanacağı yeni zeminle takımlarımızın beklentilerine cevap vereceğiz” diyen Başkan Büyükakın’a, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Mustafa Altay eşlik eden isimlerdi. Kocaeli’nin her ilçesinde gençlik, spor, kültür ve sanat alanlarında adım attıklarını belirten Başkan Büyükakın, “Amatör takımlarımızın ve sporcularımızın beklentisine inşallah hızlı bir şekilde cevap vereceğiz. Yeni zeminin ilçemize ve futbolseverlere hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
“TAHİR BAŞKANIMIZA BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr Tahir Büyükakın bugün bir kez daha Derincemize çok güzel bir mesaj verdi” diyen Zeki Aygün, “Tahir başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Amatör futbol takımlarımızın bu tesisteki sahanın değişimini arzu ediyorlardı. Bu müjdeden dolayı çok mutluyuz. Burada spor yapacak altyapılardaki sporcularımız ve takımlarımız adına Tahir Başkanımıza bir kez daha şükranlarımı söylemek istiyorum” ifadelerini sarf etti. İnceleme sırasında açıklanan müjdeli habere tanık olan Belediye Derincespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Polat ise, “Amatör spor takımlarımız, altyapıdaki öğrencilerimiz ve aileleri bu habere çok sevinecekler. Bugün çok neşeliyiz. Tahir başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar” diyerek sözlerini tamamladı.
Spor, 21 Aralık 2020 10:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
