Fabrika gibi okul
Gündem, 16 Aralık 2020 15:00Ürettiği dezenfektanlarla adeta Türkiye genelinde ki okullara örnek olan, üretim sistemi ile bir fabrikayı andıran Hereke Nuh Çimento Endüstri ve Meslek Lisesi; günde 25 ton dezenfektan üreterek, hem ülke ekonomisine katkı sağlıyor, hem pandemi döneminde bazı kurumlara dezenfektan satarak ihtiyacı karşılıyor.
Adı 'Fabrika gibi okul' olarak bilinen Hereke Nuh Çimento Endüstri ve Meslek Lisesi, kimya bölümü tarafından üretilen kolonya, sabun, dezenfektan ürünlerinin birçok yere satışı yapılıyor. Müdürlüğünü, Kocaeli'nin başarılı eğitimcilerinden ve idarecilerinden Mehmet Oğuzhan Erdem'in üstlendiği bu okulda geçen ay içinde devlete önemli ölçüde katma değer sağlandığı, kimya bölümünde okuyan öğrencilerden bazılarının 3 bin lira civarında maaş alarak hem eğitim aldıklarını hem de aile bütçesine ciddi katkı sağladıkları vurgulandı. Kendilerine destek veren İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine; bakanlığın yetkili kurumlarına teşekkür ettiğini de belirten Okul Müdürü Erdem; meslek liselerinin önemine de değindi.
MUHTARLIĞA YARDIM
Kendisini ziyaret eden Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Aslı Ertik'e çok sayıda dezenfektan ürünü veren Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan erdem, böylelikle kumunun yanında olduğunu, bu süreçte kendi üzerlerine düşen vazifeyi yapmaya çalıştıklarını söyledi. Kendisine dezenfektan ürünleri yardımında bulunan Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem'e teşekkür eden Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Aslı Ertik, aldığı ürünleri mahallesinde bulunan 4 devlet okuluna dağıtacağını belirtti.
.gif)
Gündem, 16 Aralık 2020 15:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Özel'den Genel Başkanı üyeler seçsin çağrısı
Darıca trafiğine akıllı dokunuş
Başkan Ömeroğlu’ndan bayramı mesajı
Çayırovalılar bayramlaşma töreninde bir araya geldi
Yeniden Refah’ta Çayırova’ya başkan atandı
İYİ Parti, bu bayramda CHP ile bayramlaşmayacak
CHP'de 2023 Parti Meclisi göreve geri döndü
Kaldırım çalışması bitti, pisliği kaldı
Başkan Söğüt: Bayramımız mübarek olsun
Akaryakıta indirim geliyor!
Kocaeli’de seraları zarar gören üreticilere destek
Araç muayene ücretleri, bütçeleri zorlayan seviyelere ulaştı
Sakatatları çöpe atmayın
Başkan Gökçe’den Derincelilere davet
Erdoğan'dan affını istedi, siyasete nokta koydu
Sarıdoğan’dan, Büyükakın’a tepki: Şehri de nesli de mahveden sizin politikalarınız!
CHP'ye yapılan operasyon Türkiye'yi yönetenlerin çaresizliğini gösteriyor
Başkan Sezer’den Kurban Bayramı mesajı
Kule deresi yine kirli akıyor
İzmit Belediyesi’nde vezneler 31 Mayıs Pazar günü açık olacak
Başkan Çiftçi’den bayram mesajı ve davet
Ümit Özdağ'ın Meral Akşener saplantısı bitmiyor!
Mansur Yavaş'tan o iddiaya cevap: İftira
Esnafın derdi üzerinden ucuz siyaset yapmayı bırakın
Başkan Ömeroğlu yüzlerce çocuğu sevindirdi
Kocaeli’de bayram süresince hangi önlemler alındı?
Kocaeli Sanayi Odası’nda, AB desteği ile dijital dönüşüm konuşuldu
Osmanlı’dan günümüze kadar bayramlaşma fotoğrafları bu sergide
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan bayramı mesajı
Gölcükspor’un şampiyonluk coşkusuna Başkan Sezer de ortak oldu
Damacana suya bir zam daha
Vatandaştan belediyeye asfalt çağrısı
Durmak yok lüks ve şatafata devam!
Bayramda marketler açık olacak mı?
Büyükakın’dan bayram mesajı: Birbirimize yakınlaşmayı hatırlamalıyız
Kılıçdaroğlu ihraç listesi mi hazırladı?
Dolar endeksindeki zayıflık altını uçurdu
Kocaeli’nin o plajları bir kez daha geçer not aldı
Başiskele’de trafiği rahatlatacak yeni yol açıldı
