Kocaeli Kaya, Avrupa devini ilimize getirdi!
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 09:14Kocaeli’nde otomotiv denildiğinde ilk akla gelen Kocaeli Kaya yine bir ilke imza attı. Kocaeli Kaya, otomotiv servis hizmetlerinde Avrupa devi olan Eurorepar Car Service’i ilimize getirdi.
Avrupa’nın otomotiv alanında en çok tercih edilen markası olan ve Fransa’da 1500, dünyada 5000’den fazla Eurorepar Car Service noktası bulunuyor. İlimizin otomotiv sektörünün lider firmalarından Kocaeli Kaya Otomativ A.Ş iştiraki olan Kocaeli Kaya, Eurorepar Car Service’i Kocaeli’ye getirdi. Uluslararası bir marka olan Eurorepar Car Service, her marka araca, parça ve işçilik garantisiyle bakım ve onarım hizmet veriyor.
HER MARKA ARAÇ TEK NOKTA SERVİS
Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’i Kocaeli’nde hizmete başladı. Bu servis içerisinde Servis & Kontrol İşlemleri, Periyodik Bakım, Lastik, Akü, Debriyaj, Egzoz, Fren, Klima Kontrolleri, Gaz Dolum/Boşaltım,Mekanik Onarımlar ve Diyagnostik Teşhis gibi her marka araca hizmet veriliyor.
HEDEFİMİZ ŞEHRİN EN İYİSİ OLMAK
Kocaeli Kaya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya, geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanı sağladıklarını söyledi. Kaya, “Kocaeli Kaya olarak hedefimiz şehrin en iyi otomotivcisi olmak, bu yolda yapılacak adımları tek tek yerine getiriyoruz. Bu hedef doğrultusunda sürekli çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sanayi Odası (KSO) 13’üncü Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde 2020 yılının Motorlu Taşıt Servis Sanayi kategorisinde Marmara Bölgesinin en başarılı firması ödülünü almaya hak kazandık, bu bizim için çok gurur verici oldu” dedi.
KOCAELİ’YE ULUSLARARASI MARKA’YI GETİRDİK
“Biz hep yarınları planlıyoruz” diyen Atalay Kaya, “Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’yi ilimize kazandırdık, bu sayede halkımız geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanından faydalanacak”
.gif)
EUROREPAR CAR SERVİCE HAKKINDA;
Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsamaktadır; yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi, fiks menüler. Aracınız iyi ellerde.
KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT
Eurorepar yedek parça gamımız, Avrupa araç parkında bulunan pek çok farklı marka araç için 2 yıl parça ve işçilik garantilidir. 7 gün 24 saat online randevu alabileceğiniz Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service, profesyonel, kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla hizmetinizde.
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 09:14
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
