Kocaeli Kaya, Avrupa devini ilimize getirdi!
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 17:15Kocaeli’nde otomotiv denildiğinde ilk akla gelen Kocaeli Kaya yine bir ilke imza attı. Kocaeli Kaya, otomotiv servis hizmetlerinde Avrupa devi olan Eurorepar Car Service’i ilimize getirdi.
Avrupa’nın otomotiv alanında en çok tercih edilen markası olan ve Fransa’da 1500, dünyada 5000’den fazla Eurorepar Car Service noktası bulunuyor. İlimizin otomotiv sektörünün lider firmalarından Kocaeli Kaya Otomativ A.Ş iştiraki olan Kocaeli Kaya, Eurorepar Car Service’i Kocaeli’ye getirdi. Uluslararası bir marka olan Eurorepar Car Service, her marka araca, parça ve işçilik garantisiyle bakım ve onarım hizmet veriyor.
HER MARKA ARAÇ TEK NOKTA SERVİS
Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’i Kocaeli’nde hizmete başladı. Bu servis içerisinde Servis & Kontrol İşlemleri, Periyodik Bakım, Lastik, Akü, Debriyaj, Egzoz, Fren, Klima Kontrolleri, Gaz Dolum/Boşaltım,Mekanik Onarımlar ve Diyagnostik Teşhis gibi her marka araca hizmet veriliyor.
HEDEFİMİZ ŞEHRİN EN İYİSİ OLMAK
Kocaeli Kaya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya, geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanı sağladıklarını söyledi. Kaya, “Kocaeli Kaya olarak hedefimiz şehrin en iyi otomotivcisi olmak, bu yolda yapılacak adımları tek tek yerine getiriyoruz. Bu hedef doğrultusunda sürekli çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sanayi Odası (KSO) 13’üncü Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde 2020 yılının Motorlu Taşıt Servis Sanayi kategorisinde Marmara Bölgesinin en başarılı firması ödülünü almaya hak kazandık, bu bizim için çok gurur verici oldu” dedi.
KOCAELİ’YE ULUSLARARASI MARKA’YI GETİRDİK
“Biz hep yarınları planlıyoruz” diyen Atalay Kaya, “Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’yi ilimize kazandırdık, bu sayede halkımız geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanından faydalanacak”
.gif)
EUROREPAR CAR SERVİCE HAKKINDA;
Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsamaktadır; yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi, fiks menüler. Aracınız iyi ellerde.
KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT
Eurorepar yedek parça gamımız, Avrupa araç parkında bulunan pek çok farklı marka araç için 2 yıl parça ve işçilik garantilidir. 7 gün 24 saat online randevu alabileceğiniz Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service, profesyonel, kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla hizmetinizde.
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 17:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
