Kocaeli Kaya, Avrupa devini ilimize getirdi!
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 00:13Kocaeli’nde otomotiv denildiğinde ilk akla gelen Kocaeli Kaya yine bir ilke imza attı. Kocaeli Kaya, otomotiv servis hizmetlerinde Avrupa devi olan Eurorepar Car Service’i ilimize getirdi.
Avrupa’nın otomotiv alanında en çok tercih edilen markası olan ve Fransa’da 1500, dünyada 5000’den fazla Eurorepar Car Service noktası bulunuyor. İlimizin otomotiv sektörünün lider firmalarından Kocaeli Kaya Otomativ A.Ş iştiraki olan Kocaeli Kaya, Eurorepar Car Service’i Kocaeli’ye getirdi. Uluslararası bir marka olan Eurorepar Car Service, her marka araca, parça ve işçilik garantisiyle bakım ve onarım hizmet veriyor.
HER MARKA ARAÇ TEK NOKTA SERVİS
Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’i Kocaeli’nde hizmete başladı. Bu servis içerisinde Servis & Kontrol İşlemleri, Periyodik Bakım, Lastik, Akü, Debriyaj, Egzoz, Fren, Klima Kontrolleri, Gaz Dolum/Boşaltım,Mekanik Onarımlar ve Diyagnostik Teşhis gibi her marka araca hizmet veriliyor.
HEDEFİMİZ ŞEHRİN EN İYİSİ OLMAK
Kocaeli Kaya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya, geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanı sağladıklarını söyledi. Kaya, “Kocaeli Kaya olarak hedefimiz şehrin en iyi otomotivcisi olmak, bu yolda yapılacak adımları tek tek yerine getiriyoruz. Bu hedef doğrultusunda sürekli çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sanayi Odası (KSO) 13’üncü Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde 2020 yılının Motorlu Taşıt Servis Sanayi kategorisinde Marmara Bölgesinin en başarılı firması ödülünü almaya hak kazandık, bu bizim için çok gurur verici oldu” dedi.
KOCAELİ’YE ULUSLARARASI MARKA’YI GETİRDİK
“Biz hep yarınları planlıyoruz” diyen Atalay Kaya, “Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’yi ilimize kazandırdık, bu sayede halkımız geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanından faydalanacak”
.gif)
EUROREPAR CAR SERVİCE HAKKINDA;
Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsamaktadır; yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi, fiks menüler. Aracınız iyi ellerde.
KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT
Eurorepar yedek parça gamımız, Avrupa araç parkında bulunan pek çok farklı marka araç için 2 yıl parça ve işçilik garantilidir. 7 gün 24 saat online randevu alabileceğiniz Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service, profesyonel, kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla hizmetinizde.
İş Dünyası, 09 Aralık 2020 00:13
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
