Meral Akşener'e yönelik çirkin paylaşıma sert tepki
Siyaset, 29 Kasım 2020 21:47İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP yedek MKYK üyesi Erkan Azeri'nin sosyal medya üzerinden yaptığı çirkin paylaşıma sert tepki gösterdi.
MHP'li Erkan Azeri, sosyal medya hesabından 'Selahattin Demirtaş'a sabah kahvaltısı softası hazırlayıp, MHP'ye küçük ortak diyenlere biz siyaset yos.... deriz şeklindeki paylaşımı tepkilere neden olmuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın aynı konuyla ilgili yazılı açıklamasının içeriği şöyle: İhaleye fesat karıştırmaktan hapis yatmış olmaktan tutun da birçok benzer olaydan dolayı hakkında dava açılmış bazı kişiler, kurumsal bir partide kimlik kazanıp zırh altına girerek, medyada yer bulup manşet olmak adına edepsizliğiklerini ortaya dökmekten geri kalmamışlardır.
Bunun en son örneği, geçtiğimiz günlerde sayın genel başkanımıza sosyal medyadan hakaret eden ismini dahi anmaktan bile rahatsızlık duyduğum bir şahıstır. Bu kişinin kullandığı ifadeler ve sarf ettiği sözler, bırakın bir siyasetçiyi, kendisini insan gören bir kişiye bile yakışmamaktadır.
Biraz incelediğinizde, özel hayatından tutun ticari hayatı ve siyasi hayatı tamamen çalkantılı olan bu kişinin sarfettiği ifadeler ile ilgili resmi suç duyurusunda bulunmuş olup bundan sonra konuyu yasal boyutuyla takip edeceğiz.
Bahse konu kişi bundan böyle muhatabımız asla değildir ve olamaz. Ancak şunu da biliriz ki, kötü söz sahibini bağlar, atalarımız bu hususta onlarca kelam etmişlerdir. Bu şahıs, dediğim gibi; kendince gündem yaratıp, kendi partisi içerisinde varlık göstermeye çalışan, aile ve özel hayatı sosyal medyada hatta mahkemelerde konu olmuş bir kişidir.
Çok söz söylemeye gerek yok. Söyleyeceğimiz tek şey, “edep ya hu” dur. Bu şahsın daha evvel, şimdi el pençe divan durduğu Sayın Devlet Bahçeli için neler neler dediğini iyi biliyoruz. Benzer hakaret ve küfürleri, şu an mensubu olduğu genel başkanına karşı daha evvel ifade eden bir kişiden bahsediyoruz.
Ama dediğimiz gibi; biz o kişi ve kişiler gibi edep ve ahlak yoksunu olamayız. Allah o arkadaşı ıslah etsin. Çirkin ifadelerinin tamamını kendisine iade ediyor ve kamuoyunu böyle tatsız bir hususta meşgul ettiğimiz için ne kadar üzgün olduğumun bilinmesini istiyorum. Saygılarımla.
Siyaset, 29 Kasım 2020 21:47
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
Kocaeli’de konut satışındaki düşüşün sebebi ne?
Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
