Bize bir şey olmaz demeyin
Sağlık, 13 Kasım 2020 01:30Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım yaptığı açıklamada, “Korona virüsün tüm dünyada ve ülkemizde etkisini hızla arttırırken, yüksek risk grubunda olan sağlık çalışanlarımız salgın ile mücadelede bir adım bile geri durmadılar” dedi.
İnsanlığın var oluşundan bu güne kadar sağlık çalışanlarımız, her şartta acıların dindirilmesi, bozulan sağlıkların yeniden kazandırılması için kendi sağlıklarından vazgeçmiş ve insanlığın iyiliği için mücadele etmişlerdir.
YILMADAN, YORULMADAN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
Sağlık çalışanlarımız, kendi hayatından, sevdiklerinden vazgeçerek, insan sağlığına adanmış binlerce isimsiz kahraman olarak, yeri geldi savaşta, gün geldi amansız hastalıklara karşı, toplumu yeniden ayağa kaldırmak, insanoğlunun kaderini kurtarmak için kendi canlarından vazgeçmişlerdir. Bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüse karşı da aynı azimle görevlerini yürütmekte yılmadan, yorulmadan virüsle savaşın ön cephesinde yer almaya devam etmektedir. İnsanlar birbirlerine bakmaya korkar olduğu, dokunmayı unuttuğu bu dönemde, sağlık görevlerinin başında ve halkımızın sağlığı için canla başla mücadele etmektedir.
BİZE BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN !
Vatandaşlarımızı korona virüse karşı kurallara uymaları konusunda uyaran Başkan Yıldırım; bu süreçte genç ve başka herhangi bir hastalığı olmayan, son derece kuvvetli, bağışıklığının güçlü olduğunu söyleyen hastalarımız ve tanıdıklarımız oldu. 'Bize bir şey olmaz, genciz, atlatırız, bu griptir.' diyenlerin hem serviste hem yoğun bakım ünitesinde solunum sıkıntısı çektiğine, ateşler içinde kaldığına şahit olduk. Vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığımızın tavsiye ettiği maske, hijyen ve mesafe kuralına uymalarını öneriyoruz. Kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.
BİRAZ ANLAYIŞ, BİRAZ ENPATİ !
Sağlık çalışanlarımız bu zorlu sürecin biran önce sona ermesi için mücadele ederken halkımızdan anlayış ve kendilerini bizim yerimize koymalarını istiyoruz. Kurumlarımızda görev yapan sağlık çalışanımız hala evlerinden, ailesinden, çocuklarından ve sevdiklerinden uzakta görevlerini sürdürmekte. Salgının kontrol altına alınarak hayatın normale döneceği ve çocuklarına güvenle sarılabileceği günün en kısa sürede gelmesi için mücadelesini sürdürmektedir. Herkes kurallara uysun ki biz sağlık çalışanları olarak biran önce ailemize, çocuklarımıza sarılalım.
SAĞLIK ORDUMUZ DESTEK BEKLİYOR
Sağlık çalışanları olarak bu süreçte gerek halkımızdan gerekse kamuoyundan destek ve hassasiyet bekliyoruz diyen Yıldırım, belediyelerimiz ve kamu kurumlarımız sağolsun sağlık çalışanlarımız için tüm imkânlarını seferber etmektedir. Aynı hassasiyeti ve desteği özel kurumlarımız ve iş adamlarımızdan da bekliyoruz.
Nasıl ki ordumuz sınır içi, sınır dışı operasyonlarında ve Barış Pınarı Harekatı gibi görevlerde askerlerimiz yalnız bırakılmadı halkımız tarafından takdire şayan moral motivasyon ile destek verildi ise bizlerde inanıyoruz ki halkımız bu virüs savaşında da sağlık çalışanlarımızı yalnız bırakmayacaktır. Bizler aslında çok şey istemiyoruz. Biraz anlayış, biraz moral motivasyon ve uyarılara kulak verilsin. Ülke olarak hep birlikte beraberce bu süreci atlatacağız inşallah.
Sağlık, 13 Kasım 2020 01:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
Ağzını açsa soruşturma açılıyor!
Körfezli İsmail Çelik’ten 8 yıldır haber alınamıyor
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
Kitap tutkunu Maksut amca, Alev Alatlı Kütüphanesi’ne hayran kaldı
Zamlar, enflasyonda ciddi artışın habercisi olabilir
Körfezli Rafet ile Poyraz’dan Kick Boksta gururlandıran başarı
MHP'de işler böyle! Görevden alındılar
