İYİ Parti Kocaeli'den meşaleli Cumhuriyet yürüyüşü
Siyaset, 30 Ekim 2020 17:38İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi.
İYİ Parti TBBM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü. Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar, Gençlik Kolları İl Başkanı Gökçe Nesli Kondu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilatları, gençler ve vatandaşların yoğun katılımı ile Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü büyük bir katılım ve çoşkuyla gerçekleştirildi.
Merkez Bankası önünde başlayan yürüyüşe katılanlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Kent Meydanı’na kadar yürüdü. Alandaki kalabalık Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitler ve gaziler anısında saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklâl Marşı’nı okudu. Programın devamında İYİ Gençlik Kolları katılımcıların telefon fenerleri eşliğinde kent meydanında meşale gösterisi gerçekleştirerek atmosferi renklendirdi.
YILDIZ: ‘’TARİHİMİZİN EN GURURLU VE ŞEREFLİ GÜNLERİNDEN BİRİ”
Cumhuriyet Bayramı’nın en büyük bayram olduğunu kaydeden Başkan Yıldız, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacaklarını söyledi. “Sahneden gördüğüm tablo, muhteşem. İYİ ki varsınız, İYİ ki bu yolda hep birlikte yürüyoruz. Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, esarete, dayatmalara ve işgale boyun eğmeyen Türk Milletinin, bağımsızlığına kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla taçlandığı, tarihimizin en şerefli ve gururlu günlerinden Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi hatırlatmak ve yaşatmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.’’ dedi.
.gif)
Siyaset, 30 Ekim 2020 17:38
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
