İYİ Parti 3 yaşında
Siyaset, 25 Ekim 2020 08:19İYİ Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları bugün Atatürk heykeline çelenk bıraktılar.
Bu törene İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri katıldılar.
Törenin ardından, İYİ Parti Teşkilatı Pazar pazarında vatandaşlara "İyilik Büyütelim" etkinliği altında çam fidanı dağıttılar.
3. yıl programına İzmit İlçe adına Başkan Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Akgün, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin ve tüm İzmit İlçe yönetimi katıldı.
Başkan Pelin Coştur Filiz, yayınladığı mesajda "Yıllardır yaşanan her türlü adaletsizliğin karşısına umut ve cesaretle dikilmek için kurulan İYİ Partimiz bugün 3 yaşında.
Tüm köşe başlarının tutulduğu, yoksulluk, yoksunluk ve talanın kol gezdiği sokaklarda umudun adı olan İYİ Parti, 3 yılda ülkemizin en büyük 3. partisi konumuna geldi.
Bu süreçte parti içi ve parti dışı pek çok oyun ve engelle karşılaştık. Ancak çok iyi biliyoruz ki; engeller, gözlerinizi hedefinizden ayırdığınızda gördüğünüz korkutucu şeylerdir.
Biz, büyük önderimiz Atatürk'ün izinde ve cesaretin kadındaki görünümü olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde hedeflerimizden sapmadan ve korkmadan engelleri aşmaya devam ediyoruz.
İYİ Parti'yi artık umudunu yitiren gençler, çorba kaynatanamayan kadınlar, asgari ücretle çocuklarını okutan babalar, faturalarını ödeyemeyen emekliler ve hak ettiği halde emekli olamayan vatandaşlarımız kurdu.
.gif)
İYİ Parti'yi karanlığı yırtıp atacak, umutsuzluğu yenecek ve güzel ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkaracak olan cesurlar kurdu. Onun için biz çok güçlüyüz.
Ne kadar üzerimize gelirlerse gelsinler, ne kadar oyunlarla bizi bölmeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz Türk milletinin, Türk Devletinin, Türk vatanının ve Türk bayrağının hiçbir şeyden korkmayan koruyucuları olarak ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmaya and içtik. İYİ ki İYİ'ler var, İYİ ki İYİ Parti var. Kuruluşumuzun 3. yılı kutlu olsun" dedi.
Siyaset, 25 Ekim 2020 08:19
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Vatandaş Büyükşehir’e seslendi: Malzemeler israf edilmemeli
Ulu orta herkesin onurunu, şerefini etkileyecek şekilde itham etmeyin
Sosyal medya uyarısı: Her gördüğünüze inanmayın
Çakırlar Köyü’nde iki günlük şenlik: Pat Pat Festivali
Başiskele’de öğrencilerden anlamlı bağış
Atıl araziden 8 ton balkabağı çıktı
Tramvayla yolcu taşıma sayısında yeni rekor
Derince’de güvenlik için 55 okula dedektör cihazı desteğinde bulunuldu
Darıca’da MHP’liler KEDFE yönetimini ağırladı
Çayırova Meclisi’nde 6 gündem maddesi karara bağlandı
İkinci el araç satın alırken buna dikkat!
Akaryakıtta zam dalgası sürüyor
İSU’dan 3 ilçeye altyapı yatırımı
İhracatçılara yüzde 3 döviz dönüşüm desteği, yüzde 10’a yükseltilmeli
Erdoğan'dan suç işleyip ülke dışına çıkanlarla ilgili açıklama
Gebze Ticaret Odası, üyelerini Baykar teknoloji ile buluşturacak
İzmit’te bir kadın daha silahla vurularak öldürüldü
Miniklerden itfaiyeye renkli ziyaret
Fon vurgununun siyasi ayağında kimler var?
İzmit Belediyesi yöneticilerinden saha ziyaretlerine devam
Çocuklara kitap okumayı sevdirmenin yolu!
Sigarayla ilgili yeni düzenleme
Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir!
Kitap Fuarı’nda Kocaelispor rüzgârı esti!
İcra takibindeki borçlar katlandı
Altın yeniden yükselişe geçti
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
