Başiskele’de birlikte daha güzel işler yapacağız
Gündem, 20 Ekim 2020 12:35Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi.
Başiskele Sahili’nde yer alan bir restoranda ilçenin 37 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Özlü, birlikte ilçede güzel işler yaptığı muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Düzenlenen kahvaltı programına muhtarların yanı sıra belediye başkan yardımcıları, ilgili müdürler ve İSU Başiskele Şube Müdürü Burhan Zeydal da katıldı.
BAŞKAN ÖZLÜ: MUHTARLARIMIZLA HER AN İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Başiskele’nin her bir mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaların ve vatandaşlardan gelen taleplerin de konuşulduğu toplantıda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Yerel yönetimlerin temel taşı olan, devletimiz ile halkımız arasında sağlam bir köprü kuran ve Başiskelemiz’i birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yönettiğimiz siz fedakâr mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü gönülden kutluyorum. İlçemizde yaptığımız güzel işlerimizin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında ve halkımızın taleplerinin alınmasında muhtarlarımızın önemi çok büyük. Başiskele Belediyesi olarak bizler de birlikte yönetim anlayışımızla her zaman muhtarlarımız ile iletişim halinde oluyoruz.” dedi.
“BİZ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Başiskele’de her mahallenin ihtiyacına göre en güzel hizmeti adaletli bir şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Özlü, “Belirli dönemlerde bir araya geldiğimiz muhtarlarımız ile çeşitli görüşmeler yaparak, sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Biz birlikte daha güçlüyüz. Dayanışma içinde daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Muhtarların da talep ve önerilerinin dinlendiği program sonunda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, günün anısına muhtarlara hediye takdim etti. Başiskele Kent Meydanı’nda düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü Töreni dolayısıyla toplantıya ara verildi. Tören sonrası Başkan Özlü’nün muhtarlarla yaptığı istişare toplantısı Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’nda devam etti.
Gündem, 20 Ekim 2020 12:35
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?
İzmit ve Gölcük’ten sonra Karamürsel’de de açılacak
Kartepe'de bu sokağın çevresindeki otlar insan boyunu aştı
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Gölcük’te konser coşkusu
Dev zam geliyor
Anayasa’yı değiştirmeyi teklif edeni dahi tarihten sileriz
Başkan Ömeroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
Kapanca Sokak Festivali’nde müzik dolu unutulmaz bir akşam!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
