DEVA Partisi'nde teşkilatlar sahaya inilmeden eğitiliyor
Siyaset, 17 Ekim 2020 01:57DEVA Partisi’nde Kocaeli İl Teşkilâtı, ilçe açılışlarının ardından eğitim çalışmalarında da hızlı başladı, ilk parti içi eğitim Ekonomi ve Finans Politikaları da Başkanı olan Çağlayan Ateş tarafından verildi.
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde parti içi eğitim çalışmaları Kocaeli il başkanlığında başladı. DEVA Partisi’nin Kocaeli’ndeki kuruluş çalışmaları, ilçe binalarının bir bir açılmaya başlamasıyla artık son noktaya yaklaşırken diğer yandan da parti içi eğitimlere ağırlık vererek, sahada güçlü bir şekilde olacağı sinyali verdiği belirtildi.
GERÇEK ENFLASYONU VATANDAŞ YAŞIYOR
DEVA Partisi’nin en önemli önceliğinin ülkenin özellikle son yıllarda bozulmuş bulunan ekonomisinin düzeltilmesi ve vatandaşların nefes alması olduğunu vurgulayan Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “14 Ekim Çarşamba günü DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Ekonomi ve Finans Politikaları da Başkanı olan Çağlayan ATEŞ, tarafından yapılmış olan sunumun çok önemli olduğunu belirtti.” Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı ATEŞ, İl Yönetim Kurulu üyelerine "Türkiye’nin Son Ekonomik Verileri ve Temel Ekonomik Sorunları" başlıklı bir sunum gerçekleştirmişti.
Kocaeli teşkilâtının, temel ekonomik sorunlar konusunda gerçek ekonomik verileri alması ve ilerleyen dönemde bu doğrultuda geliştirilecek politikalara katkı sunmasının hedeflendiği çalışmada Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Çağlayan Ateş, “TÜİK başta olmak üzere verilerde ve tablolarda yapılan müdahalelerle vatandaşlarımız eksik ve yanlış bilgilendiriliyor. Enflasyon ve işsizlik rakamları ne yazık ki gerçekçi değil. Artık iş bulmaktan umudu kalmamış ve bezmiş olan milyonlarca insanımızı “işsiz” kategorisinden çıkarıyorlar. Enflasyon sepetine hane giderlerinde aslında çok ufak önemi olan maddelerin dönemsel olarak katsayılarını yükseltip enflasyon oranını düşük gösteriyorlar. Ama ne derlerse desinler, işsiz milyonlar ve aileleri kendi yaşadıklarını biliyorlar. Onların çektikleri sıkıntıları, oynanmış verilerle ne kadar gizleseler de artık mızrak çuvala sığmıyor. Ayşe Teyzem bakkala her gittiğinde peynir alırken bir evvelkinden daha pahalıya alıyorsa, siz istediğiniz kadar enflasyon düşüyor deyin. Çünkü vatandaş gerçek enflasyonu yaşıyor… İşte biz, bu sunumlarla önce parti yöneticilerimizi, ardından da hemşehrilerimizi bilgilendiriyoruz” dedi.
GENÇLİK ÇALIŞMALARI DA BAŞLIYOR
Şimdilik her Çarşamba akşamı DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek olan sunumlarda önümüzdeki dönemde Hukuk Sorunları, Dış İlişkiler, Kadın Sorunları, Gençlik Sorunları, Çevre ve Kent Sorunları vb. kenti ve ülkeyi yakından ilgilendiren konularda da İl Başkanlığı’nda eğitim çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Ayrıca ileriki haftalarda gençlere yönelik çalışmalara da hızlı bir şekilde başlanacağı ifade edildi.
Siyaset, 17 Ekim 2020 01:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
