Gebze Center AVM, TSE'den Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı
Gündem, 16 Ekim 2020 01:59Gebze Center, Kocaeli Bölgesinde Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk AVM oldu.
Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, COVID – 19 ile mücadele kapsamında yaptığı düzenlemeler ve aldığı önlemlerle, COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile AVM’nin, misafirleri ve çalışanlarının sağlığı için aldığı önlemler tescillendi.
Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli alışverişin adresi olan Gebze Center AVM, halk sağlığını ön plana alan uygulamalarına titizlikle devam ediyor.
Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren Gebze Center AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı. TSE uzmanlarınca yapılan denetimlerin ardından, COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı’nın şartlarını sağlayarak güvenli hizmet belgesi almaya hak kazanan AVM’nin aldığı önlemler, uzman bir kurumca tescillenmiş oldu.
Gebze Center aldığı bu belge ile sosyal mesafe, ateş ölçümü, dezenfektan, maske kullanımı, havalandırma sistemi, yeme içme alanlarında masa mesafeleri, asansörlerin kullanımı, dezenfeksiyon, lavaboların temizliği gibi konularda yeni standartlarda uygun hizmet verildiğini belgelemiş oldu. Pandemi dönemi önlemlerini titizlikle uygulayan AVM, hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.
Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
Gündem, 16 Ekim 2020 01:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
