İşçi, memur, emekli zamlar altında eziliyor
Siyaset, 14 Ekim 2020 19:10Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Mehmet Öner yönetiminde toplandı. Yapılan Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın iktidar olmaları halinde işçi, memur, emekli aylıklarına vaad ettiği zamlar değerlendirildi.
Toplantıda konuşan Öner şunları söyledi: Geçmişte Milli Görüş milletimizin Refahı için bu zamları yapmıştır, Allah nasip ederse yine Milletimizin teveccühü ile İlk seçimde iktidara geleceğiz ve vaadlerimizi gerçekleştireceğiz.
Biz Hayra motor Şerre fren olacağız dedik. Hükümetin yaptığı iyi icraatleri bu zamanda kadar nasıl desteklediysek, yapamadığı veya yanlış yaptığı icraatleri de eleştirmek, doğrusunu ortaya koymak bizim asli görevimizdir. Milletimizin de böyle bir muhalefete ihtiyacı vardır.
Böyle Gitmez , Gidemez !!
Sayın Maliye Bakanımız Ben döviz kuruna bakmıyorum, orası bizi ilgilendirmez tarzında çok vahim ve aciz bir açıklamada bulunmuş. Şimdi Soruyoruz Sayın Bakana; Milletimizin maaşının cebinde eriyip gitmesi, her markete gittiğinde zamlanan gıda fiyatları, her pazara gittiğinde zamlanan sebze ve meyve fiyatları, Çocuklarına kıyafet alacağında zamlanan tekstil fiyatları karşı karşıya kalması, daha yeni zam uygulanan elektrik , doğalgaz fiyatları mı sizi ilgilendirmiyor?
Diğer taraftan zenginlerin vergi borçlarını yapılandırmak veya tamamen silmek mi sizi ilgilendiriyor? Şimdi Soruyoruz; Siz Milletin mi hükümetisiniz yoksa belli bir zümrenin mi ?
Böyle gitmez gidemez.
Allah nasip ederse Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde Yeniden Refah Partisi ile Milletimiz rahat nefes alacaktır. Milletimiz için Biz Varız !
Siyaset, 14 Ekim 2020 19:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
Kapanca Sokak Festivali’nde müzik dolu unutulmaz bir akşam!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
