İstanbul sözleşmesi öldürür
Siyaset, 05 Ekim 2020 02:05Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı, ‘’İstanbul Sözleşmesi Öldürür’’ sloganıyla, İstanbul sözleşmesinin kaldırılması için basın açıklaması yaptı.
Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu basın açıklaması geniş bir katılımla gerçekleşti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, genel merkez STK ve halkla ilişkiler başkan yardımcısı Erhan Erdoğan, MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, Türkiye aile meclisi başkanı Adem Çevik ve çevre ilçelerin ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve yoğun vatandaş katılımı gözlendi.
Basın açıklaması öncesi il başkanı Mehmet Aras ve MKYK üyesi Miktad Ertem’in öncülüğünde Fatih caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yeniden refah partisi Çayırova ilçe teşkilatı, İstanbul sözleşmesinin yaşatmayıp öldürdüğünü esnaflara ve vatandaşlara anlattı. Esnaf ziyaretleri ve vatandaş sohbetleri esnasında ekonomide ki kötü gidişat hakkında notlar alan Yeniden refah partisinin yöneticileri, Yeniden refah iktidarında yerli ve milli kaynaklarla bu gidişe kendilerinin dur diyeceklerini Çayırovalı vatandaşlara aktardılar.
.gif)
VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Ziyaretler esnasında Çayırovalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parti heyeti, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların yoğun teveccühleri ile karşılaştı. Esnaf ziyaretleri sonrası, Özgürlük mahallesinde bulunan Mandıra Camii önünde basın açıklaması yapan parti heyetini, Çayırova halkının dikkatle dinlediği gözlerden kaçmadı. Partisi adına basın açıklamasını yapan Yeniden refah partisi Çayırova gençlik kolları başkanı Muhammet Kanat’tan sonra mikrofona davet edilen Türkiye aile meclisi başkanı Adem Çevik; ‘sözleşme adeta bir soykırım, resmen gelecek nesillerimizi kaybetmemizin üzerine inşa edilmiş ve hükümet vakit kaybetmeden bu sözleşmeden çekilmelidir’ dedi.
SÖZLEŞME KADINLARIMIZI KORUMUYOR
Adem Çevik’ten sonra söz alan Yeniden refah partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, sözleşme imzalandıktan sonra kadın cinayetlerinde yaşanan artışa dikkat çekerek, net bir şekilde görülüyor ki bu sözleşme kadınlarımızı korumuyor ifadelerini kullandı. Aras’tan sonra mikrofona çağrılarak söz alan MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, bu sözleşme kadınlarımızı korumak için değil, üçüncü cinsi yasallaştırmak için hazırlanmış bir zehirdir sözleriyle Çayırovalılara hitap ettikten sonra, partililer tarafından atılan sloganlar eşliğinde program sona erdi.
Siyaset, 05 Ekim 2020 02:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
