Milletvekili Şeker ve Yıldırım’dan Başkan Şayir’e ziyaret
Gündem, 30 Eylul 2020 07:32Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe kongresi sonrası İlçe Başkanlığına seçilen İlhan Yıldırım ve yeni yönetimini ağırladı.
Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve 19 Eylül’de gerçekleşen AK Parti Dilovası 5. Olağan kongresi sonrası İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan İlhan Yıldırım ve yeni yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in konuğu oldular.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ
Milletvekili Şeker, Yıldırım ve ekibini kapıda karşılayan Başkan Şayir, konuklarına tek tek kolonya ikram etti. Ziyarete Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’ta eşlik etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Kongremizi yaparak yeni yönetici arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Bundan sonraki süreçte de AK Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda önce ülkemizin sonra da Dilovası’nın gelişmesi ve kalkınması için çalışacağız. Her zaman belediye başkanımızla birlikte hareket edeceğiz. Dilovası’nın en iyi hizmeti alabilmesi için bizde üzerimize düşeni yapacağız. Ayrıca teşkilat olarak şanslıyız. Proje ve çözüm üreten, halkın içinde, çalışkan bir belediye başkanımız var. İnşallah görev süreci sonunda halkımıza verdiği sözleri yerine getirecek ve daha fazlasını yapacaktır. Biz kendisine güveniyoruz. İnşallah ilçemiz bundan sonra da daha güzel hizmetler almaya devam edecek ve gelişen büyüyen Dilovası emin adımlarla büyümeye devam edecektir” dedi.
.gif)
ŞEKER’DEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR
Ziyarette Başkan Şayir’e yaptığı çalışmalarla ilgili teşekkür eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de yaptığı açıklama da “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gerek ulusal gerekse yerel anlamda ses getiren çalışmalara imza atarak AK Belediyeciliğe örnek olmaya çalışıyor. İnşallah Hamza Başkanımız sürecinde Dilovası istediği hizmetleri almaya devam edecek ve her geçen gün daha güzel bir kent haline gelecektir. Başkanımız ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
DAHA GÜZEL BİR DİLOVASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da "Göreve gelmeden önce halkımıza sözler verdik. İlçemizin gelişmesi kalkınması, insanlarımızın daha güzel bir Dilovası’nda yaşaması için çalışacağımızı taahhüt ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımız için ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerde, Hükümetimizin, Bakanlarımızın, Bölge Milletvekillerimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de önemli destekleri var. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza daha güzel bir Dilovası inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.
PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇİYORA
Yıldırım ve ekibine de başarılar dileyen Başkan Şayir, “İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve yeni yönetimini tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler belediye olarak halkımızın refahı ve ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok hizmeti halkımızın hizmetine sunuyoruz. Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz. Milletvekilimiz İlyas Şeker ve AK Parti Dilovası İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Gündem, 30 Eylul 2020 07:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
