Başiskele’de gençler masa tenisi şenliğiyle eğlendi
Gündem, 28 Eylul 2020 02:00Başiskele Belediyesi, ilçenin gençlerine yönelik düzenlediği dolu dolu etkinliklerine “Masa Tenisi Şenliği”ni de ilave etti.
Korona salgını dolayısıyla evlerinde sıkılan gençlere ve çocuklara yönelik yaz boyunca yaptığı etkinlikler ile dikkatleri üzerine çeken ve büyük takdir toplayan Başiskele Belediyesi kentin gençlerini sonbaharda da yalnız bırakmıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi Şenliği Barbaros Semt Meydanı’nda sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Başiskleleli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral da katılım gösterdi. Meydanda kurulan 7 tenis masasında gençler hünerlerini sergiledi. Başiskele’de ikamet eden ve masa tenisi branşında birçok dereceye imza atan gençlerin gösterileriyle başlayan şenlikte, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve Mustafa Koral da karşılıklı masa tenisi oynadılar.
.jpeg)
BAŞKAN ÖZLÜ: BAŞİSKELE’DE MASADA DA GÜZEL İŞLER OLUYOR
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada ilçede spor kültürünün yaygınlaşması ve spor yapan gençlerin sayısının artırılması konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Başkan Özlü, “Güzel Başiskelemiz’de güzel işler çocuklarımızla ve gençlerimizle daha da güzel ve eğlenceli oluyor. Bugün burada gençlerimiz ile masa tenisi şenliği organizasyonunda bir araya geldik. Hem spor yapıp hem de hep birlikte eğlendik. İlçemizde hem sahada hem de masada güzel işler oluyor. Gelecek nesillerimize verdiğimiz en önemli sözün gereği olarak, bu güzel işlerimizi kalıcı hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizim durmaksızın yorulmadan çalışmamıza ve motive olmamıza en büyük sebep gelecek nesillerimizdir. İyi ki varsınız. Masa Tenisi Şenliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. ” diye konuştu. Renkli ve eğlenceli geçen etkinliğin sonunda katılımcı gençlere çeşitli hediyeler verildi.
Gündem, 28 Eylul 2020 02:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
Bu ortamı yaratan Erdoğan’ın bizzat kendisidir
Hyundai Motor Türkiye, HTech ile genç yetenekleri otomotiv sektörüne hazırlıyor
Türk Sağlık-Sen’in adı Vefasız-Sen olarak değişsin!
Kocaeli’de öğrendiler, Batı Trakya’da uygulayacaklar
Çayırova için yeni bir nefes alma imkanı
Foncu oldukları ortaya çıkan Diyanet'i yönetenlerden yeni karar
İzmit’te bu hizmetten öğrenciler ve veliler memnun
