Bağımsız Türkiye meşalesi asla sönmeyecek
Siyaset, 27 Eylul 2020 01:06Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş’ın yaktığı meşalenin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O’nun bize emaneti bu kutlu davayı Allah’ın izniyle iktidara taşıyacağız” dedi.
25 Eylül 2001 yılında kurulan Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) 19'uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle BTP Genel Başkanı Hukukçu Hüseyin Baş, önemli açıklamalarda bulundu. Meltem TV'de yayınlanan Ana Haber bültenine görüntülü bağlanıp açıklamalara bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi'nin kuruluşunun 19'uncu yıldönümünü kutlayarak başladığı konuşmasında, "25 Eylül 2001 yılında yola çıkan Bağımsız Türkiye Partisi'nin fikir, kültür, bilgi ve birikim mirasını taşıma şerefine nail olan büyük ve güçlü bir kadroyuz. Bu vesileyle partimizin 19'uncu yaş gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, şöyle konuştu:
"Bizim için böyle günler kutlu günlerdir. Kutlu kaderler yaşayacağımız günlerin arifesinde Allah'ın izniyle bir yaşımıza daha girdik. O kökleşmiş miras, o kökleşmiş fikir birliği bugün bir kez daha vücut buldu ve bir kez daha Bağımsız Türkiye Partisi'nin kadrolarının kenetlenmesini sağladı."
Aynı azim ve kararlılıkla
Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde akla tam bağımsızlık ve güçlü Türkiye'nin geldiğini hatırlatan BTP Genel Başkanı Baş, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde en başta akla güçlü Türkiye ve tam bağımsızlık gelmektedir.
Bağımsız Türkiye Partisi denildiğinde akla Bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye'de demokratik, laik, hukuk devleti idealini kendine ideal edinmiş bir birliktelik hamuru akla gelmesi gerekiyor. Bugüne kadar hiçbir şartta geri kalmamış Bağımsız Türkiye Partisi kadroları inanıyorum ki bundan sonra da bu bayrağı aynı azim ve kararlılıkla taşımaya devam edeceklerdir."
Bu kutlu davayı iktidara taşıyacağız
Meltem TV'deki konuşmasında Bağımsız Türkiye Partisi'nin ilk seçimlerine 3 Kasım 2002 yılında girdiğini hatırlatan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, bu seçimlerin partisi için ilk siyasi sınav olduğunu söyledi. BTP lideri Hüseyin Baş,"3 Kasım 2002 yılında girdiğimiz ilk seçim siyasetteki ilk sınavımızdır.
Biz bu sınavda Bağımsız Türkiye Partisi'nin teşkilatları olarak çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. 2020 yılında da aynı ruhla siyasi çalışmalarımıza hiç hız kesmeden devam ediyoruz. Bu noktada tüm Türk milletini ve tüm Türk gençliğini bu hareketin içinde yer almaya davet ediyorum. Çünkü Türkiye'nin var olan tüm sorunlarının çözümü ve ülkemizin çıkarı Bağımsız Türkiye Partisi'ndedir. Merhum babam, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Haydar Baş'ı rahmet ve minnetle tekrar anıyorum.
O'nun yaktığı meşale içimizde hiç sönmeden devam edecektir. Biz bu ateşin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O'nun bize emaneti, O'nun bize mirası olan bu kutlu davayı Allah'ın izniyle iktidara taşıyacağız.
Siyaset, 27 Eylul 2020 01:06
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
Başkan Bulut: Kocaeli, ihracatta Türkiye ikincisi oldu
Osmangazi Köprüsü Tüneli’ne LED projektör armatürleri monte edildi
PKK lideri Öcalan'a umut hakkı var mı?
GOSB’un 2026 stratejik yol haritası kamuoyu ile paylaşıldı
KOÜ’de stant açan öğrenci darp edildi
