KSO’da Covid güvenli hizmet
Gündem, 25 Eylul 2020 17:56Kocaeli Sanayi Odası (KSO),Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ve uluslararası niteliğe sahip olan Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni Kocaeli’de almaya hak kazandı.
Kocaeli Sanayi Odası, TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek, TSE uzmanları tarafından yapılan denetim ve tetkikler sonrasında, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Böylece KSO, Türkiye genelinde belgeyi alan ilk Odalar arasında yerini aldı.
Konu hakkında açıklama yapan KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, bu belge ile pandeminin başladığı ilk günden itibaren aldıkları önlem ve tedbirleri belgelediklerini söyleyerek, “Bu süreçte Oda olarak bizler de üzerimize düşeni yaptık ve Türk Standartlarının yayınlamış olduğu Covid-19 Hijyen ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu çerçevesinde; hazırlıkları tamamlayarak, denetimleri başarıyla geçtik. Uluslararası geçerliliği de olan bu belgeyi almaya hak kazandık.” dedi.
Zeytinoğlu ayrıca, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin, Kocaeli sanayine örnek oluşturması açısından da önemli olduğunu söyleyerek, “Kocaeli Sanayi Odası olarak, üyelerimizin, paydaşlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığını korumak, güvenilir ve hijyenik bir ortamda hizmet sunmak adına bu belgeyi almış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Odamız söz konusu belgeyi almaya hak kazanan öncü kurumlardan biri oldu. İlimiz ve Türkiye’deki örnek Odalardanız.” dedi.
Gündem, 25 Eylul 2020 17:56
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
