Gençler istedi, Hürriyet Kütüphanenin saatini uzattı
Gündem, 09 Eylul 2020 01:08İzmit Belediyesi Kütüphanesinin dün gerçekleştirilen tanıtım töreninin ardından, kütüphanenin kapanış saatinin uzatılmasını isteyen gençleri kırmayan Başkan Hürriyet, kapanış saatini 22.00’ye uzattı.
Yunus Emre Kültür Merkezi içerisinde uzun yıllardır atıl durumda bulunan ve dönüştürülerek modern bir kütüphane haline getirilen İzmit Belediyesi Kütüphanesi, Başkan Hürriyet’in katılımı ile gerçekleşen tanıtım programında dün İzmitlilerle buluştu. Basılı ve dijital olarak yaklaşık 25 bin kitabın yer aldığı modern kütüphanenin, 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet vereceği açıklanırken, kütüphaneden daha çok faydalanmak isteyen öğrenciler Başkan Hürriyet’ten sürenin uzatılmasını istedi.
GENÇLER İSTEDİ, FATMA BAŞKAN YAPTI
Gençlerin yoğun isteği sonrası kütüphanenin çalışma saatlerinde değişikliğe gidilirken, Hürriyet kapanış saatini 22.00 olarak değiştirdi. Gençliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Hürriyet, “Gençlerimizin kütüphanenin kapanış saatinin uzatılması yönünde yoğun bir talebi oldu. Biz de geleceğimiz olan gençlerimizin bilgiye erişimini kolaylaştırmak, ders çalışmalarına daha fazla imkân tanımak için, kütüphanenin kapanış saatinde değişikliğe gittik. Kapanış saatini 22.00 olarak belirledik. Her şey gençlerimiz için” ifadelerini kullandı.
25 BİN KİTAPLIK DEV ARŞİV
Pandemi nedeniyle bir süredir sadece dijital ortamda hizmet veren İzmit Belediyesi Kütüphanesini dün gerçekleştirilen tanıtım töreninde gezen İzmitliler, kütüphaneye tam not verdi. Bilgi ve Belge Yönetimi mezunu iki görevlinin bulunduğu İzmit Belediyesi Kütüphanesinde, basılı ve dijital olarak yaklaşık 25 bin kitap bulunuyor. İçinde 7 adet bilgisayar bulunan kütüphanede, kullanıcılar online olarak da internet ve araştırma hizmetlerinden faydalanabiliyor. Aynı anda 110 kişinin faydalanabildiği kütüphaneye, pandemi nedeniyle aynı anda 30 kişinin girişine müsaade edilecek.
Gündem, 09 Eylul 2020 01:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
