İzmit Belediyesinde yeni atamalar
Gündem, 08 Eylul 2020 07:11İzmit Belediyesinde verimliliği arttırmak ve üretken yapıyı daha sürdürebilir kılmak amacıyla 2 müdürlükte yeni atamalar gerçekleştirildi.
İzmit Belediyesinde yapılan yeni atamalar kapsamında mevcut Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne atanırken, Sinem Gülenç’ten boşalan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Yasemin Gözkonan Kahveci atandı.
SİNEM GÜLENÇ KİMDİR
,
1981 İzmit doğumlu. İlk-orta ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünden mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezi’nde Psikososyal Destek Uzmanı olarak çalıştı. Bu süre zarfında yurt içi ve yurt dışındaki pek çok afet müdahale ekibinde aktif yer aldı. 2007 yılında Kocaeli Adliyesi Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ne atandı. 2011 yılında, kurumlar arası geçiş yaparak Sosyal Hizmet Uzmanı olarak İzmit Belediyesi’nde çalışmaya başladı. Kısa bir süre sonra Sosyal İşler Birim Sorumlusu görevine atandı. Aynı zamanda 2012 yılından bu yana Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. 2017 yılında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmet Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olmuş ve “Emekli Evi Hizmet Modelinin Değerlendirilmesi ve Yaşlı Bireylerin Sosyal Katılımı: İzmit Örneği” isimli yüksek lisans tezini hazırlamıştır. T.C. Arel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yönetim ve Organizasyon Doktora Programına devam etmektedir.
.gif)
YASEMİN GÖZKONAN KAHVECİ KİMDİR
1982 Ankara doğumlu. İlk-orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2006 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne atandı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde görev yaptığı süre içinde sosyal hizmet ve ruh sağlığı alanında çeşitli projeler, eğitimler ve programlar yürüttü. 2015 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı Çocuk Koruma Yüksek Lisans Programından mezun oldu ve “ İzmit İlçesinde 112 Acil Sağlık İstasyonlarında Görevli Sağlık Çalışanlarının Çocuk İstismarı ve İhmali Konusunda Bilgi Düzeyleri” isimli dönem projesini hazırladı. Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Kocaeli Şubesinin başvuru sahibi olduğu Avrupa Birliği Hibe programı kapsamında 2014-2015 yılları arasında gerçekleşen Güvenli Bir Hayat Var projesinin Proje Koordinatörlüğünü yürüttü. Ayrıca 2007 yılında üyesi olduğu Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Kocaeli Şubesinin 2016 yılından beri başkanlığını sürdürmektedir.
Gündem, 08 Eylul 2020 07:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
