İzmit’e milyonluk projeler geliyor
Gündem, 04 Eylul 2020 23:57Başkan Büyükakın, İzmit ilçesinde gerçekleştirilecek milyonluk projeler hakkında esnaflara bilgi aktardı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe ilçe gezen ve halkla birlikte yol yürüyen Başkan Büyükakın, kent gündemine dönük gelişmeleri de vatandaşlarla açık bir şekilde paylaşmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği İzmit Galericiler Sitesi’nde esnafa kentin gelişimine dönük bilgilendirme yapan Başkan Büyükakın, “İzmit Fuarımız Millet Bahçesi olarak şekilleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız süreci tamamladı. Projesini bitirdiğimiz ve küçük detayların kaldığı Millet Bahçesi projesinin bedelini bakanlığımız ödeyecek. Kentsel dönüşüm yapılacak Cedit’te bakanlığımız ile yapılacak protokol bitmek üzere. Yakın zamanda Cedit başlayacak” dedi.
“HALKIMIZA BÜYÜK BİR HİZMET VERECEK”
Outlet Alışveriş Merkezi’nden sonra sahil kesiminden itibaren yürüyüş yolları başta olmak üzere spor alanlarının bulunduğu bölgelerin bir yenileme geçireceğini dile getiren Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız bu alanlarda gönüllerince güzel vakit geçirebilecekler. Burada oluşturacağımız mekanlar İzmit’e ve kentimize değer katacak. Nezih bir ortamda ailelerimiz huzurlu anları yakalayacak. Buradaki spor alanlarımız ise şehrimize ve halkımıza büyük bir hizmet verecek” şeklinde konuştu.
“İZMİT İLÇEMİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIMIMIZ OLACAK”
Kuruçeşme merkeze gidecek tramvay hakkında esnafları bilgilendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Şehir Hastanemize gidecek tramvayımızı Ulaştırma Bakanlığımız yapacak. Altyapısı, araçları ve kamulaştırmalarıyla yaklaşık 300 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştireceğiz. İzmit ilçemize çok önemli bir yatırımımız olacak. Namık Kemal Lisesi’nin olduğu yerde zamanında bıraktığımız makasla ile birlikte oluşturulacak bu hatta günlük elli bin yolculuk gerçekleştirilecek. Bakanlığımız şu an projelerini hazırlıyor. Bunun yanında D-100 güzergahı üzerinde cephe iyileştirme çalışmaları da yapacağız” açıklamasını yaptı. Başkan Büyükakın, bu projelerle çok önemli ve devasa şeklinde olan yatırım bütçelerinin İzmit’te hayata geçeceğini de vurgulamayı ihmal etmedi.
Gündem, 04 Eylul 2020 23:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, ölümünün 29’uncu yılında Türkeş’i andı
İlber Ortaylı hayatta olsa buna ne derdi?
Eğitimci yazar Cemil Mor okurlarıyla buluştu
İtalya’yı salladı, attığını vurdu!
İşte yeni Türkiye! Terörist başının doğum günü kutlandı
Erbakan o görüşmeye sert çıktı
Cezalar arttı ama kazalar azalmadı!
Stadyum Yolu’nda bu önlem yeterli mi?
Dilovası’nda MHP’lilerden Vanlı çocuklara anlamlı destek
Cumhuriyet düşmanlarına kötü haber!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
