Derince'de durmak yok, projelere devam
Gündem, 30 Ağustos 2020 01:56Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ilçe genelinde hayata geçen ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.
Aygün ve Katırcıoğlu’ndan İncelemeler
İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde kent genelindeki çalışmalar kararlılıkla devam ediyor. Başkan Aygün ve ilçede çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, çalışmaların devam ettiği proje alanlarına giderek son durumu yerinde inceledi.
Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Küçük, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Başkan Adayı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve başkan yardımcısı Halime Gökdemir ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’ın da hazır bulunduğu ziyaretler esnasında ilk olarak Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ne gidildi.
Birbirinden Önemli Projeler Hayata Geçiyor
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Dumlupınar Mahallesi’ndeki Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulunan Aygün ve Katırcıoğlu, burada gençlerle sohbet etti. Gençlik Merkezi’nin ardından Başkan Aygün ve Milletvekili Katırcıoğlu sırasıyla Fatih Spor Kompleksi, Çenesuyu Fabrikası depolama alanı ve ek bina inşaatı, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii'nde yapımı devam eden içerisinde 428 daire ve 7 işyerinin yer alacağı kentsel yenileme projesi ile kapalı pazar kısmı hizmete açılan Yenikent Sosyal Tesisleri’ni gezerek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Aygün’ün Tecrübesi Çok Önemli
Seçim döneminde vaat ettikleri projeleri hızla hayata geçirdiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Pandemi döneminde bir yandan koronavirüsle mücadelemizi sürdürürken diğer taraftan projelerimize hız kesmeden devam ettik. Bugün yapımı devam eden tüm çalışmalarımızı halkımızın önceliklerini esas alarak belirledik. Allah’ın izniyle Derincemize değer katan tüm projelerimizi halkımızın kullanımına sunacağız” dedi. Başkan Aygün yönetiminde ilçede çok önemli projelerin hayata geçtiğini belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün tecrübesi ve gayretleriyle kısa zamanda birçok projeyi hayata geçirmesi bizleri çok mutlu ve memnun etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize durmadan devam edeceğiz” dedi.
Gündem, 30 Ağustos 2020 01:56
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
