Yozgatlılar Federasyonu daha da güçlendi
Gündem, 28 Temmuz 2020 12:43Yaklaşık bir buçuk sene önce 7 derneğin bir araya gelmesi ile kurulan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu'na, Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği' de dahil oldu.
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri; Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata ve yönetimini ziyaret etti; yapılan görüşmeler neticesinde 25 yıldır aktif bir şekilde faaliyette bulunan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği; Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu'na dahil oldu. Dernek Başkanı Salih Ata, önemli olan unsurun birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak, " Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda federasyona dahil olmaya karar verdik. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. İnanıyorum ki; federasyon çatısı altında çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Doğduğumuz yeri; doyduğumuz yerde daha güzel temsil edeceğiz' dedi.
AKALIN, 'GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK'
Federasyonun yeni olmasına rağmen yaptığı etkinliklerle adından söz ettirdiğini belirten Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, Kocaeli Yozgatlılar Derneği'nin federasyona katılması ile birlikte güçlerine güç kattıklarını belirtti. Akalın,. " Bizim tek amacımız var. Yozgat'ı en güzel şekilde temsil etmek. Biz ciddi bir güç birliği yaptık. Hiç kimsenin yok sayamayacağı; Kocaeli'nde ki gelişmelere yön vereceğimiz bir gücün sahibiyiz. Temsil edilmesi gereken en üst yerlerde Yozgat'ı temsil etmek için gayret göstereceğiz. Birimiz, hepimiz olacağız; hepimiz de birimiz olacağız. Birlik ve beraberlik içinde kalkınmayı sağlamak için çalışacağız. Derneğimizin, federasyona katılması bizleri sevindirmiştir. Hayırlı olsun' dedi.
.gif)
Gündem, 28 Temmuz 2020 12:43
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
En büyük kararsızlar!
Zeytinler ağaçlardan toplanıp yağ olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak
Kocaeli'de istihdam hamlesi
Kağıtsporlu sporcular önemli bir başarıya daha imza attı
Başkan Gökçe’den KOTO’ya hayırlı olsun ziyareti
Cezaevleri hukukun bittiği, keyfî uygulamaların başladığı yerler olamaz!
Körfez meclisi toplandı
Gergerlioğlu, Dilovası’ndaki yangında yakınlarını kaybedenlere verdiği sözü tuttu
Silahla şakalaşma ölüm getirdi
Gözler emekli düzenlemesinde!
Karlı günler kapıda!
Derince’de gece yarısı şok ölüm!
Kocaeli’de sahte hesaptan okullar tatil mesajı atıldı!
Santral Rampası’nda modern bir görünüm
A101 emekçileri eylemi: İnsani koşullar sağlansın
Uyarı üstüne uyarı: Fırtınaya dikkat!
Bahçeli'nin Ahmetler makama sözü ciddiye alınmadı!
Kartepe’de yenilenen Kanal Park, açık hava sergi alanı haline geldi
İzmit Belediyesi yöneticilerinden muhtarlara ziyaret
SEDAŞ’ta elektrik hatlarını zorlu kış koşullarına hazırlama mesaisi
KSO Başkanı Zeytinoğlu’ndan nefes kredisi yorumu
Olumsuz hava şartları trafikte yasak getirdi!
Binlerce kişinin borcu silinecek
Meteorolojiden bir uyarı daha!
İki ilçede daha Lokomotif Çocuk Köyleri inşa ediliyor
Konut kredisinin aylık taksitleri 60 bin TL’yi aşıyor
Çayırova’da kasım ayı etkinlikle dolu!
Yiğitlik midir, geçemediğin partiyi kayyumlamak?
Maaşlar eriyor, geçim sıkıntısı büyüyor!
Tramvayı görenler dönüp bir daha baktı!
Emekli aylıkları ile ilgili düzenlemenin detayları açıklandı
Kayyumdan usule aykırı yardım
Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncuları İstanbul’da ayakta alkışlandı
WhatsApp kullanıcılarına uyarı!
Devlet Bahçeli'nin kız kardeşi vefat etti
2027'de de zam yağacak!
UlaşımPark çalışanlarından Kızılay’a kan desteği
O partinin Genel Başkanına iftira mı atıldı?
Sıcak yemek desteği köylere de taşındı
