Yozgatlılar Federasyonu daha da güçlendi
Gündem, 28 Temmuz 2020 14:50Yaklaşık bir buçuk sene önce 7 derneğin bir araya gelmesi ile kurulan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu'na, Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği' de dahil oldu.
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri; Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata ve yönetimini ziyaret etti; yapılan görüşmeler neticesinde 25 yıldır aktif bir şekilde faaliyette bulunan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği; Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu'na dahil oldu. Dernek Başkanı Salih Ata, önemli olan unsurun birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak, " Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda federasyona dahil olmaya karar verdik. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. İnanıyorum ki; federasyon çatısı altında çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Doğduğumuz yeri; doyduğumuz yerde daha güzel temsil edeceğiz' dedi.
AKALIN, 'GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK'
Federasyonun yeni olmasına rağmen yaptığı etkinliklerle adından söz ettirdiğini belirten Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, Kocaeli Yozgatlılar Derneği'nin federasyona katılması ile birlikte güçlerine güç kattıklarını belirtti. Akalın,. " Bizim tek amacımız var. Yozgat'ı en güzel şekilde temsil etmek. Biz ciddi bir güç birliği yaptık. Hiç kimsenin yok sayamayacağı; Kocaeli'nde ki gelişmelere yön vereceğimiz bir gücün sahibiyiz. Temsil edilmesi gereken en üst yerlerde Yozgat'ı temsil etmek için gayret göstereceğiz. Birimiz, hepimiz olacağız; hepimiz de birimiz olacağız. Birlik ve beraberlik içinde kalkınmayı sağlamak için çalışacağız. Derneğimizin, federasyona katılması bizleri sevindirmiştir. Hayırlı olsun' dedi.
.gif)
Gündem, 28 Temmuz 2020 14:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Söğüt: Çocuklar gülerse dünya güler
Başkan, koltuğunu çocuklara bıraktı
Emekli ikramiyesi o tarihte mi artacak?
Yıldız Demir Çelik, Almanya’da uluslararası iş ortakları ile bir araya geldi
Başkan Çiftçi’den 23 Nisan mesajı
Kağıtspor harikalar yaratıyor
Başkan Gökçe, koltuğunu o okulun öğrencisi Nisa Yağmur Can’a bıraktı
KOTO’da Azerbaycan ile yatırım ve ortaklık fırsatları ele alındı
İzmit’te Halk Et ve Kent Lokantaları 23 Nisan’da kapalı
Başkan Büyükakın 23 Nisan’ı kutladı
Dün mazlumdunuz, bugün zalim oldunuz
İzmit Belediyesinin projeleri diğer belediyelere ilham verdi
Atatürk'e dil uzatanları el üstünde tutuyorlar
Motorindeki indirim pompaya sınırlı yansıyacak
Öpüşmek toplumu bozuyor da yüzlerce kişinin öldürülmesi bozmuyor mu?
İzmit Belediyesi çocuklara bayram coşkusu yaşatacak
Vatandaşa haciz, yandaşa milyarlık af
MHP Dilovası yöneticileri TBMM’de vekillerle görüştü
Gölcük’te bir kez daha Satranç Turnuvası heyecanı yaşanacak
Körfez’de oğul Musab Çelik ölen babası için lokma dağıttı
Başiskele sahili yaza hazırlanıyor
Özgür Özel'den Gebze'de bir alenin yok olduğu facia ile ilgili dikkat çeken sözler
Kocaeli Şehir Tiyatroları, Bursa’da ayakta alkışlandı
Sel, su baskını uyarısı
Albayrak, Şimşek’in yerine mi hazırlanıyor?
Çayırova Devlet Hastanesi inşaatında inceleme
Mülakat kalkacak sözü lafta kaldı
Alikahya TEM Bağlantı Yolu’nda tempo yüksek
Ara seçim küçük akılların basiretsiz ayak oyunlarıdır
İYİ Partililer Karamürsel’in nabzını tuttu!
İş insanı Yıldırım, şampiyon Dilovası Spor’u unutmadı
Körfez’de ilk hacı kafilesi yola çıktı
Yıldız Entegre, o koleksiyonu 12 şehirde görücüye çıkardı
Zeytinoğlu: İlk kez Kocaeli Sanayi Endeksi oluşturduk
Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu seçme sınavı başvuruları başladı
Altın ve dolarda yükseliş bekleniyor
İzmit’te intihar: Önce not yazdı, sonra canına kıydı
Büyükakın’ın toplantısı her kesimi bir araya getirdi
Bir an önce parlamenter sisteme dönülmeli
