Opet Bravo'nun şampiyonu Has Petrol
Gündem, 28 Temmuz 2020 02:21OPET, bayi memnuniyet ve performans değerlendirme sistemi “Bravo” kapsamında geçtiğimiz yılın en iyi 100 bayisini ödüllendirdi. Türkiye çapında dereceye giren istasyonların yönetici ve çalışanları, OPET bölge ve saha müdürleri aracılığıyla eş zamanlı olarak ödüllerini aldılar. Bravo sisteminin Türkiye 1’incisi Kocaeli Has Petrol oldu. İstasyon sahibi Nafiz Karadağ “OPET Bravo, personelimiz ve bizler için çok güzel bir yol haritası oldu. Türkiye 1’incisi olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz” diye konuştu.
OPET; bayileri ve istasyon çalışanları ile stratejik hedefleri, hizmet standartları ve yıllık finansal hedefleri paralelinde istasyon bazlı performansın şeffaf olarak ölçümlendiği ortak bir platform olan Bravo sistemi kapsamında, en iyi performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Türkiye çapındaki 1061 OPET bayisi arasından satış ve finansal performansı, müşteri memnuniyeti, hizmet, Temiz Tuvalet Kampanyası standartlarına uyum, Kadın Gücü Projesi’ne aktif destek, kurumsal eğitimlere katılım gibi hedefleri üstün performansla yerine getiren ilk 100 OPET bayisi; yıllık bakım programı, kıyafet, gezi programının yanı sıra istasyon personeline altın ödülüne hak kazandı. Tüm Türkiye çapında dereceye giren istasyonların yönetici ve çalışanları, OPET bölge ve saha müdürleri aracılığıyla eş zamanlı olarak altın ödüllerini aldılar.
“BRAVO BİZİM İÇİN BİR AYNA”
OPET Bravo Türkiye 1’incisi Has Petrol’ün sahibi Nafiz Karadağ şöyle konuştu: “OPET Bravo sistemi, bizim için bir ayna gibi... 3 aylık dönem değerlendirmeleri birer karne, yıl sonu ölçümlemesi ise diplomadır. Öncelikle OPET’i bu kadar verimli ve motive edici bir sistem tasarladığı için tebrik ediyorum. OPET Bravo, personelimiz ve bizler için maddi ve manevi motivasyon anlamında çok güzel bir yol haritası oldu. İstasyon çalışanlarımızın hepsi bu sayede kendilerini çok özel hissediyorlar ve çok daha büyük şevkle işlerine sarılıyorlar. Türkiye 1’incisi olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. Biz Has Petrol ailesi olarak sürekli personelimizle toplantılar yaparak daha iyi nasıl hizmet veririz diye çalışıyoruz. OPET markasına yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek önümüzdeki yıl da aynı titizlikle çalışmaya devam ederek yine şampiyonluğumuzu koruyacağız. 2020 yılı hedefimiz fark yaratarak yine yeniden Bravo Şampiyonu olmak.”
“
SÜRDÜRÜLEBİLİR KATMA DEĞER YARATAN BİR REHBER”
OPET Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ise OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı kurumsal hedeflerinin bayilere yayılımını sağlayarak kurumsal standartın sürdürülebilirliğini hedefleyen Bravo sisteminde yıllık değerlendirme sonuçlarına göre; Türkiye geneli sıralamasında, hedef kart skoru en yüksek bayilerin ödüllendirildiğini belirtti. Özdemir konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “OPET Bravo sistemi, her şeyden önce insan-müşteri-bayi-iletişim-hedef-gelişim ve teknoloji odaklı ve ölçülebilir bir sistem. Aynı zamanda sürdürülebilir katma değer yaratmayı hedefleyen performans odaklı bir tanıma ve takdir sistemidir ve müşteri, istasyon görevlisi, bayi ve OPET arasında tüm noktalara değer yaratan bir rehber niteliği taşımaktadır. 2019 yılı başında uygulamaya başladığımız hem web hem de mobil uygulaması olan bu sistemle hizmet standartları ve performans ölçümü kolaylıkla takip edilebiliyor. Başta Has Petrol olmak üzere derece giren bütün iş ortaklarımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.”
Gündem, 28 Temmuz 2020 02:21
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gebze’de Adalet Nöbeti: Çocuklarımızın kömürünü verdiler
Büyük deprem ihtimali azaldı mı?
Ayakta alkışlandılar!
10 yıl içinde bu meslekler tarih olacak!
Emekliye ek zam ocak ayına sarkabilir
Kapanca Festivali’nde coşku 3’üncü günde zirveye çıktı
Gölcük Değirmendere’de Aquapark sizi bekliyor!
Kocaeli’de Saadet Partili yönetici canına kıydı!
Vatandaşın borcu katlandı! Milyonlar icra takibinde
Başkan Hürriyet’ten 28 Haziran mesajı: Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın İzmit
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, 28 Haziran’ı unutmadı!
İYİ Parti’nin Ankara’daki mitinginde Kocaeli’den kaç bin kişi yerini aldı?
İzmit ve Gölcük’ten sonra Karamürsel’de de açılacak
Kartepe'de bu sokağın çevresindeki otlar insan boyunu aştı
Kimin eli kimin cebinde belli değil
Gölcük’te konser coşkusu
Dev zam geliyor
Anayasa’yı değiştirmeyi teklif edeni dahi tarihten sileriz
Başkan Ömeroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya geldi
CHP'liler o partiye mi iltihak edecek?
Kocaeli'den 2 vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de
KARBADER Başkanı Perihan Dede: Kadının olduğu yerde başarı vardır
En büyük banknotla yemek yiyemem!
Kapanca Sokak Festivali’nde müzik dolu unutulmaz bir akşam!
Altın yatırımcılarına uyarı!
Kocaelili akademisyen Sakarya Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu
Erdoğan, CHP'lileri milleti ayrıştırmakla itham etti
Okulda siyasi propaganda!
Büyükakın: İzmit’in kurtuluşunun haklı gururunu yaşıyoruz
KOTO’dan uluslararası davet turu
Deniz ulaşımında 115 vapurla hizmet
Halka soruldu! En önemli sorun ne?
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
