Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü'nden Başkan Sezer'e ziyaret
Gündem, 23 Temmuz 2020 06:18Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Korana Virüs salgını sürecinde yapılan çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda; Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Gölcük Belediye Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir ve Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram yer aldı.
PANDEMİ SÜRECİ İLE İLGİLİ SUNUM YAPTI
Müdür Ar, yerel yönetimlerin Korana Virüs salgını ile mücadele de önemini vurguladı ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin yaptığı çalışmalarla ilgili de bir sunum yaptı. Başkan Sezer’de, Gölcük Belediyesi’nin pandemi sürecinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başkan vekilliği görevini yürüttüğüm Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Sayın Murat Ar ile verimli geçen bir toplantı da bir araya geldik. Konumuz Korana Virüs salgını sürecinde yaptığımız çalışmalar idi. Bu konuda Sayın Ar’a belediyemizin yürüttüğü çalışmaları aktardım ve ayrıca; içinde çalışmalarımızın yer aldığı bir kitapçığı verdim. Murat Bey’de Sağlıklı Kentler Birliği’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Kendisine nazik ziyareti ve aktardığı önemli bilgiler için teşekkür ederim” dedi.
VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Sayın Murat Ar da yaptığı açıklamada: Gölcük Belediyesi’nin pandemi sürecinde yaptığı ve devam eden başarılı çalışmalarını yakından takip ettim. Başkanımızı ziyaret ederek de karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ben yakın ilgileri için Başkanımız Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk’e teşekkür ediyorum” dedi.
.gif)
Gündem, 23 Temmuz 2020 06:18
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Büyükakın başarılı öğrenci ve sporcuları kutladı
Altında yeni rekorlar kapıda mı?
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
Türkiye’nin serveti yüzde 1’in elinde
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
