Yanı başımızda 5 yıldız kalitesinde tatil imkanı
Gündem, 18 Temmuz 2020 11:33Yalova Koruköy mevkiinde hizmet veren ve her geçen yıl hizmet kalitesini arttıran Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri, yaz döneminde ailelere kaliteli bir tatil imkanı sunuyor. Korana Virüs tedbirlerini harfiyen uygulayan otelin Genel Müdürü İbrahim Kılıç, tüm Gölcüklüleri ve bölge halkını otellerine davet etti.
5 YILDIZLI OTEL KALİTESİ
Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri, 90 standart, 2 suit oda ile 315 kişiye aynı anda hizmet verebilirken, Korona Virüs tedbirlerini harfiyen uyguluyor. Fiziki mesafe ve hijyen kurallarının eksik uygulanan otel de sendika üyeleri dışında da misafir kabul ediliyor. Denize sıfır olan, hem havuz hem de deniz keyfini aynı anda yaşayabileceğiniz otel de 5 yıldız kalitesinde hizmet sunulurken, sabah kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı sadece 150 TL ücret alınıyor. 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş ise 70 TL.
KORANA VİRÜS TEDBİRLERİ ALINDI
Koruköy Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri Genel Müdürü İbrahim Kılıç Korana Virüs sürecinde olmalarına rağmen otele ilgilinin yüksek olduğunu belirtirken, “Biz Korana Virüs ile ilgili fiziki mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen dikkat ediyoruz. Bizim için önemli olan misafirlerimizin memnuniyeti. Yaptığım görüşmelerde otelimizde konaklayan tüm misafirlerimiz buradan memnuniyetle ayrıldı, bize de bu mutluluk yetiyor” dedi.
315 KİŞİYE AYNI ANDA HİZMET
Otel hakkında bilgi veren Kılıç: “Deniz manzaralı 90 standart, 2 suit odamız var. Bu kapasite ile 315 kişiye aynı anda hizmet verebiliyoruz. Otelimizde misafirlerimizi yarım pansiyon olarak ağırlıyoruz. Odalarımızda 5 yıldızlı otelde ne varsa mevcut. Klima, TV, kablosuz internet, banyo, saç kurutma ve hepsinde balkon mevcut bunların yanı sıra günlük olarak da oda temizliğini yapıyoruz. Yeteri kadar şemsiye ve şezlongu içinde barından havuzumuz ve plajımız var. Yemek servisi olarak da kahvaltı ve akşam yemeği hizmetini fiyatımıza dahil olarak veriyoruz. Ayrıca havuz yanında sabah erken saatten akşama kadar, kafe hizmetimiz de mevcut. Geçtiğimiz yıl yenilediğimiz 400 kişilik toplantı salonumuzda var. Tüm bölge halkını otelimize davet ediyorum” dedi.
.gif)
Gündem, 18 Temmuz 2020 11:33
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
