İYİ Partililer Yenişehir Mahallesi'ne çıkarma yaptı
Siyaset, 17 Temmuz 2020 01:11İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün akşam Yenişehir Mahallesinde mahalle sakinleriyle buluştu.
Bir süre önce Yenişehir Mahallesindeki istifa haberleriyle gündeme getirilmeye çalışılan İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı pandemi sonrası ilk mahalle programını burada yaptı.
O haberlere nispet yaparcasına İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Akgün ve Kadın Kolları üyeleri, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Erol Derin ve Gençlik Kolu üyeleri ve İl Başkan Yardımcısı Emre Evren'le birlikte kalabalık bir şekilde programa katılarak mahalleye çıkarma yaptılar.
.gif)
Toplantı öncesinde esnaf ziyaretleri yapılıp maske dağıtıldı. Sosyal medyadan Parti yetkililerine ulaşarak rozet isteğini ileten Hasan Efe evinde ziyaret edilerek rozeti takıldı.
Oldukça geniş katılımla gerçekleştirilen programda Yenişehir Mahalle temsilciliği görevini yürüten Erhan Akatay görevine devam ederken, Mahalle Gençlik Kolları temsilciliğine Şaban Sabır, Kadın Kolları temsilciliğine Cemile Akatay'ın ataması yapıldı. İYİ Parti'ye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.
Programda konuşan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, programa katılanlara teşekkür ettikten sonra "Dün hain FETÖ kalkışmasının 4. yılıydı. Vatanımızı ve milli irademizi korumak için hayatını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Bu topraklar çok sayıda vatan haini çıkardığı gibi çok sayıda da kahraman çıkardı. Kahramanlar illaki savaşlarda ortaya çıkmaz. Onlar, zor zamanlarda ortaya çıkan, herkesin sustuğu zamanlarda konuşan, halkın içinde halkla beraber halkın iyiliği ve refahı için çalışan insanlardır.
Biz, İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak korona salgını sonrası ilk programımızı Yenişehir'de sizlerle yapıyoruz. Benim için, bu anlamda, sizler de birer kahramansınız. Çünkü, herkesin üzerinde büyük bir baskı ve korku var. Ve siz bugün burada bizimlesiniz.
Hepimizin çok yakından bildiği gibi ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor.
Ekonomi berbat durumda. Bugün doğan her bebek 19.640 TL borçla doğuyor. Üretim yok, tarım bitmek üzere. Sürekli işyerleri kapanıyor. Ülkede her 4 kişiden biri işsiz. Türkiye'nin nüfusu 83 milyon ama 64 milyonu açlık ve yoksulluk sınırında yaşıyor.
Sokaktaki enflasyon %30'larda. Bunların hepsinin tek nedeni 18 yıllık AK Parti iktidarının artık iyice yozlaşması ve ucube tek adam sistemi. Bu sistemin ve bu iktidarın bir an önce değişmesi lazım. Bu böyle gitmez artık.
İYİ Parti bugünlerin geleceği görüldüğü için kuruldu. Sn. Meral Akşener hergün bunları anlatıyor. İYİ Parti'nin çözemeyeceği hiçbir sorun yok. Emin olun, sadece saraya ve yandaşlara aktarılan parayla bile bu ülke kendini döndürür.
İçinizde bugün yaşadığımız durumdan memnun olan var mı bilmiyorum. En büyük zorluğu siz yaşıyorsunuz. Daha ne zamana kadar böyle devam edebilir? Bu konuda sizin desteğiniz çok önemli.Artık birlik olma zamanı. Gelin bir olalım, İYİ olalım, ülkemizi bu çıkmazdan kurtaralım" dedi.
Siyaset, 17 Temmuz 2020 01:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
