Yanlış’ diyeni hain ilan ediyorlar
Siyaset, 15 Temmuz 2020 13:16Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AKP iktidarını eleştiren Karamollaoğlu "Demokratik olarak kendi mezarınızı kendiniz kazıyorsunuz. Size yanlış yapıyorsunuz diyen herkesi hain ilan ediyorsunuz" dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat Eğitim Merkezi’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
* 15 Temmuz darbe girişimi karşısında göğsünü siper ederek darbeyi engelleyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz. Hain girişimlerle bir daha karşılaşmayacağımız bir Türkiye temennisi ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.
FETÖ DAMGASIYLA DEVLETTEN UZAKLAŞTIRIYORLAR
* Liyakata önem verilmediği için 15 Temmuz darbe girişimi meydana geldi. 15 Temmuz bir felaket sinyali verdi, çok şükür milletimiz ayağa kalktı buna dur dedi. 15 Temmuz bitti mi? Hayır. Geriye kalanları temizlemeye çabalıyorlar.
* FETÖ’cüleri temizliyoruz adı altında rakiplerini elemine ediyorlar. FETÖ’yle alakası olmayan kişileri FETÖ’cü damgasıyla devletten uzaklaştırıyorlar. Eğer gazeteciyse, muhalif bir yerde duruyorsa onları işlerinden edip hapse atıyorlar.
ABD’Yİ KENDİNİZE KILAVUZ SEÇERSENİZ…
* Devlet denetçileri ne oldu? Hepsi kayboldu. Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz demokratik olarak kendi mezarınızı kendiniz kazıyorsunuz. Yaptığınız yanlışların görülmesini istemediğiniz için tedbir alamıyorsunuz. Size yanlış yapıyorsunuz diyen herkesi hain ilan ediyorsunuz.
* 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Amerika’nın olduğunu herkes biliyor. Hükümet hâlâ ‘Amerika stratejik müttefikimiz diyor. ABD’yi kendinize kılavuz olarak seçerseniz belalardan kurtulamazsınız.
AYASOFYA’DA ERBAKAN’IN EMEĞİ BÜYÜK
* Bugün Ayasofya tekrar ibadete açıldıysa bunda şüphesiz en büyük pay merhum Erbakan Hocamıza ve bu konuda gayret gösteren Milli Görüş hareketi mensuplarına aittir.
* Bu vesile ile Ayasofya konusunda emek sarf eden herkesi bir kere daha tebrik ediyorum. Fatih, Ayasofya'yı vakfetmiştir. Arkasından gelenlerin, bu Vakfiye’ye riayet etmesi gerekir.
Siyaset, 15 Temmuz 2020 13:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmitli yazar ve kahve üstadı Uğur Ünal Türk Kahvesi’nin kitabını yazdı!
Kocaeli Valiliği’nden şiddetli fırtına uyarısı
Ev sahipleri 2026’da 3 kat emlak vergisi ödeyecek
Denizden 115 bin kamyon çamur çıktı!
Gölcük’te 5 Aralık böyle geçti!
Vali Aktaş eski muhtar azasını evinde ziyaret etti
Köşeye sıkışan rektör gerçekleri yazan medyayı kafir ilan etti
Tramvay hattında sökülen ağaçlar başka yere ekilecek
PKK ile yürütülen sürece karşı çıktığı için açığa alınan polise 3 parti sahip çıktı
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
