Kocaeli'de 9 Millet Bahçesi yapılacak
Gündem, 05 Temmuz 2020 10:45Başkan Büyükakın, Kocaeli’nde dokuz Millet Bahçesini yapacaklarını dile getirirken bu sayede 2,5 Milyon Metrekare yeşil alanı kente kazandıracaklarını söyledi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Derince’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk ve beraberinde ki heyetle ilk olarak AK Parti Derince Kurucu İlçe Başkanı Adnan Balcı’nın babası Muzaffer Balcı’nın hayata gözlerini yumması nedeniyle taziye ziyaretinde bulunan Başkan Büyükakın, önceki dönem meclis üyeleri Kadir Bayrak ve Fahrettin Karakoyun’un yanı sıra Reşat Mamik’i de ziyaret etti. Bölgede ki esnafları da ziyaret ederek bereketli işler dileyen Başkan Büyükakın, Derincelilerle bol bol hasbihal etti.
.gif)
“2,5 MİLYON METREKARE YEŞİL ALANI KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”
Derince’nin altyapısının yenilenmesinin yanı sıra eski stadyum bölgesine yapılacak Millet Bahçesi’ne kadar birçok alanda hayata geçecek hizmetlere teşekkür eden esnaf ve vatandaşlara, “Milletimizden aldığımız güçle eserlerimizi bir bir kentimize kazandırıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak bizler şehrimizin tamamında dokuz Millet Bahçesini hayata geçireceğiz. Bu sayede 2,5 Milyon metrekare yeşil alanı daha Kocaelimize kazandırmış olacağız. Çocuklarımız ve gençlerimize emanet bırakacağımız şehrimiz adına çok önemli bir kazanım olacak. Bizler daha yeşil ve daha yaşanabilir Kocaeli için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.
“110 MİLYON TL’LİK ALT YATIRIMI YAPACAĞIZ”
Derince’nin altyapısına da neşter vurulacağını da ziyaretlerinde dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “İSU Genel Müdürlüğümüz kademeli olarak ilçemizde alt yapı yenileme çalışması yapacak. Bu noktada Körfez ve Derince ilçelerimizde 110 Milyon TL’lik alt yatırımı yapacağız. Böylelikle alt yapıda çok önemli bir hizmeti de gerçekleştirmiş olacağız. Özellikle gürültü kirliliğini önlemek için otoban kenarında kuracağımız gürültü bariyerlerini de bu yıl içerisinde tamamlayacağız” açıklamasını yaptı. Belediye işi gönül işidir diyerek vatandaşların kendilerine gösterdiği büyük teveccüh içinde, “Bizim en büyük gücümüz hemşehrilerimizin bize güvenidir” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, “Halkımızın bize verdiği bu emanetin hakkını vermek için tüm ekibimizle ve teşkilatlarımızla birlikte çok çalışıyoruz” dedi. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Gündem, 05 Temmuz 2020 10:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Dilovası Meclisi’nde komisyonlar belirlendi
Kocaeli’de Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı: 226 bin TL ödül dağıtılacak
Zamkolik olduk! Vatandaşa büyük darbe
En çok tüketilen içeceğe zam yapıldı!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
Ağzını açsa soruşturma açılıyor!
Körfezli İsmail Çelik’ten 8 yıldır haber alınamıyor
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
