İzmit'te yeşil siyahlılara özel yarışma
Spor, 04 Temmuz 2020 14:36İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un şampiyonluk coşkusunu perçinlemek için, Kocaelispor tarihiyle ilgili bilgi yarışması düzenleyecek.
İzmit Belediyesi Kocaelispor’un şampiyonluğunun hemen ardından düzenleyeceği bilgi yarışmasında taraftarları bir araya getirecek. Kocaelispor’un tarihinden kesitlerin sorulacağı ve Kocaelispor camiasından çok özel isimlerin katılacağı program Temmuz’un ikinci haftası sosyal medya hesaplarından gösterime girecek.
ŞAMPİYONLUKLAR, KUPALAR, ZAFERLER
1966 yılından günümüze kadar olan süre içinde takımın aldığı dereceler, şampiyonluklar, kupalar gibi birçok bilginin sorulacağı yarışmada, bugüne kadar forma giyen futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve başkanlar hakkında da sorular yer alacak. Birbirinden özel soruların yer alacağı yarışmaya, dileyen tüm Kocaelispor taraftarı katılabilecek.
CANLI OLARAK YAYINLANACAK
Yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verilecek. 5 gün sürecek olan yarışmada, her günün birincilerinin yarışacağı özel final yarışması düzenlenecek. İzmit Cumhuriyet Parkı (Çocuk Parkı) içinde bulunan amfi tiyatro alanında yüz yüze yapılacak ve İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak yarışma, 13 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Kocaelispor camiasının yakından tanıdığı isimlerin jürilik yapacağı yarışmada 1 yarışmacıya en fazla 5 soru sorulacak.
YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN WHATSAPP HATTINA KAYIT OLUN
Yarışmacılar her soruyu bildiğinde farklı hediyeler kazanacak. Büyük finali kazanan yarışmacının hediyesi şimdilik sürpriz olarak tutuluyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin İzmit Belediyesi WhatsApp hattı olan 05321664141 numaralı telefona mesaj atması gerekiyor. Mesajda Kocaelispor bilgi yarışmasına katılmak istediğini belirtip adını, soyadını ve telefon numarasını belirtmesi yeterli olacak.
Spor, 04 Temmuz 2020 14:36
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
İmamın yaptığına bakın!
Euro'da yükseliş devam edecek mi?
Türkkan: Milletin parasını iktidarın borazanlarına dağıtıyorlar
