Yeşim’in maskeleri ilk kez Özdilek’te satışta
Gündem, 03 Temmuz 2020 21:51Temas ettiği anda virüsü durduruyor, maskeler, antibakteriyel ve antiviral yapısıyla virüse karşı yüzde 99,94’e kadar etki gösteriyor!
Dünya markalarının stratejik ortağı olarak çalışmalarına devam eden Yeşim Tekstil, son dönemde tüm dünyayı olduğu kadar ülkemizi de tehdit eden Koronavirüs salgınına yönelik YSMGUARD markası ile ürettiği kumaş maskelerin, yurt içindeki satışına başladı. Yeşim, ilk olarak Türkiye’nin önde gelen perakende markalarından biri olan Özdilek’le iş birliği yaparak ürünlerini kendi markasıyla pazara sundu.
Yeşim’in YSMGUARD markalı kumaş maskeleri sıkı yapısı, yüksek örtücülük ve ince tasarımı sayesinde hafif ve nefes alabilen özellikteki maske kumaşları, organik pamuk kullanımına bağlı olarak biyo uyumluluk özelliğiyle de yüz formuna uygunluk gösteriyor. Biyoteknoloji ve ilgili ürünlerde 25 yıllık deneyimi olan Health Guard firması iş birliği ile geliştirilen maskelerin en büyük özelliklerinden biri de temas ettiği anda virüsü durdurması. 50 yıkamaya kadar tekrar kullanılabilir olmasından dolayı sürdürülebilir özelliğiyle de öne çıkan maskeler, antibakteriyel ve antiviral yapısıyla virüse karşı yüzde 99,94’e kadar etkili.
İlk kez Özdilek’te satışta!
Covid-19 salgını sürecinde Ar-Ge merkezinin çalışmalarıyla organik pamuk ve likra kullanarak örme kumaştan antiviral ve antibakteriyel maske projesi başlatan Yeşim, sıkı ve esnek yapıda iki ürün geliştirdi. Maskelerin pazarlamaya yönelik çalışmalarını tamamlayan Yeşim, Türkiye’nin önde gelen perakende markalarından Özdilek’le iş birliği yaparak maskelerini pazara sunmuş oldu. Maskeler, YSMGUARD markası ile tüketicilere ulaştırılıyor.
Ürettikleri maskelerle ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından talepler aldıklarını ve bugüne dek iç ve dış piyasada 1 milyona yakın maske satışı gerçekleştirdiklerini belirten Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, kendi markalarıyla satış yaptıkları iç piyasadaki satış kanallarından birinin Özdilek mağazaları olduğunu söyledi.
Maske üretim kapasitesi için bir üst limit belirlemediklerini ve hali hazırda çok ciddi bir kapasiteye sahip olduklarını ifade eden Şankaya, “Bilindiği üzere salgına bağlı olarak büyük çaplı sipariş iptalleri yaşadık ve sektörümüz neredeyse durma noktasına geldi. Maske üretimi ile yaşadığımız bu boşluğu değerlendirmek istedik. Bu süreçte gerek yurt içinde gerek yurt dışında sağladığımız temaslara bağlı olarak önemli talepler gündeme geldi. Pazarlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından ürünlerimizi yurt içinde ilk olarak kendi markamız olan YSMGUARD ile Özdilek’e ait 18 departman mağaza, 7 hipermarket ve 100 ev tekstili mağazası üzerinden satışa sunduk. Ürünler ikili maske paketleri halinde satış noktalarındaki yerini aldı” şeklinde konuştu.
Yeşim’in YSMGUARD markalı kumaş maskeleri hakkında
Sıkı yapısı, yüksek örtücülük ve ince tasarımı sayesinde hafif ve nefes alabilen özellikteki maske kumaşları, organik pamuk kullanımına bağlı olarak biyo uyumluluk özelliğiyle de yüz formuna uygunluk gösteriyor. Biyoteknoloji ve ilgili ürünlerde 25 yıllık deneyimi olan Health Guard firması iş birliği ile geliştirilen maskelerin en büyük özelliklerinden biri de temas ettiği anda virüsü durdurması.
50 yıkamaya kadar tekrar kullanılabilir olmasından dolayı sürdürülebilir özelliğiyle de öne çıkan maskeler, antibakteriyel ve antiviral yapısıyla virüse karşı yüzde 99,94’e kadar etkili. Zararlı virüs, küf, bakteri, mantar ve sporların büyümesini, çoğalmasını engelleyen kumaş; aynı zamanda nefes alıp vermede kolaylık sağlıyor. BFE standartlarına uygun, CE belgesine, ECOTEKS sertifikasına ve antivürüs test raporuna sahip olan maskeler organik ve çevre dostu yapısıyla fabrikalarda, işletmelerde ve gündelik hayatın her alanında kullanılabiliyor.
Gündem, 03 Temmuz 2020 21:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Konuşanın ceza almadığı demokrat Türkiye bu mu?
Kaçak alkole karşı acil önlem çağrısı
Deprem dirençli kentler nasıl inşa edilir, onu konuşalım
Eğlendirerek öğreten engelsiz etkinlik
Kandıra sahillerinde çöp topladılar
Türkiye Avrupa'nın çöplüğü oldu! Yaparsa hangi parti yapar?
Bahceli PKK liderinin adını anmadan duramıyor!
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Raporlar nerede?
Kocaeli Valiliği’nden sel, su baskını uyarısı da geldi
İşte CHP'nin A Takımı!
Havalar soğudu, Kocaeli’de evsiz vatandaşları kucaklayan merkezde talep arttı
UNESCO tescilli lezzetle ilgili gün İzmit’in tarihi mekanında kutlandı
Türkiye’de bilimsel bir ilk! Gürkan Karaçam kaleme almıştı, yayınlanmaya uygun bulundu
İmplant tedavisi ücretsiz mi olacak?
İzmit’teki panelde kadın hakları konuşuldu
İzmitli yazar ve kahve üstadı Uğur Ünal Türk Kahvesi’nin kitabını yazdı!
Kocaeli Valiliği’nden şiddetli fırtına uyarısı
Ev sahipleri 2026’da 3 kat emlak vergisi ödeyecek
Denizden 115 bin kamyon çamur çıktı!
Gölcük’te 5 Aralık böyle geçti!
Vali Aktaş eski muhtar azasını evinde ziyaret etti
Köşeye sıkışan rektör gerçekleri yazan medyayı kafir ilan etti
Tramvay hattında sökülen ağaçlar başka yere ekilecek
PKK ile yürütülen sürece karşı çıktığı için açığa alınan polise 3 parti sahip çıktı
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
