Başiskele'de Başkan Özlü 1 yılı değerlendirdi
Gündem, 19 Haziran 2020 09:10Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Başiskele Belediyesi Birinci Yıl Değerlendirme Toplantısı, maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.
Başiskele’de The Ness Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Saadet Partisi Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karakaş, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.
.gif)
.gif)
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, açılış konuşmasında bir yılda yaptıklarını özetledi, ardından detaylı bir sunumla yaptıkları işleri, hizmetleri, projeleri katılımcılarla paylaştı. Salgın nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin bulunduğu toplantı, sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.
Başkan Özlü, Çevre, Altyapı, Yol, Temizlik, Kültür Sanat, Gençlik Hizmetleri ve Semt Meydanları, Mesire Alanı Projesi, Kariyer ve İstihdam Projesi, Tarih Yolu Projesi, Kadın El Emeği Ürünleri Pazarı (BAŞKEM), Çocuk Üniversitesi 2. Etap projelerinin bulundukları aşama ve hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.
Belediyenin yeni sloganının “Güzel İşler” olduğunu açıklayan Başkan Özlü, “Hizmetlerimizi yaparken, hizmetlerimizi yaptıktan sonra vatandaşlarımız, takdirlerini, “Güzel işler” yapıyorsunuz diye ifade ediyorlardı. Buradan ilham alarak bu cümleyi; “İşleyiş olarak Başiskele Belediyesi Güzel İşler” ve hizmet olarak “Başiskele Belediyesi Güzel İşler yapar” anlamları taşıyan bir slogana dönüştürdük. Sağlam, gönülden, sağlıklı, estetik… Güzel işler yapmayı yolumuz gibi sözümüz olarak da belirledik.” dedi.
Değerlendirme toplantılarını her yıl dönümünde tekrarlayacaklarını ifaden eden Başkan Özlü “Ne yaptığımızı milletimizle paylaşacağız. Ölçü halkımızın rızasıdır, teveccühüdür. Bu rızayı, bu teveccühü arayacağız. Güzel işler yapacağız, onları anlatacağız. Yeni güzel işler için enerji, ilham toplayacağız.” şeklinde konuştu.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün sunumunun tamamlamasının ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sonlandı.
Gündem, 19 Haziran 2020 09:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
