Yolunda gitmeyen şeyler ne? Açıkla Mahmut Civelek
Siyaset, 19 Haziran 2020 18:28AKP Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, DEVA Partisi saflarında yer alıp almayacağına ilişkin dikkat çekici bir açıklama yaptı.
Kurulan yeni partilerdeki eski dostlukları sebebiyle il siyasetinin eskilerinden bazıları şaşkın ördek misali bir sağa, bir sola yalpalayıp duruyorlar. Ne konuşacağını, sorulan sorulara ne cevap vereceğini şaşırıyorlar. Kolay değil tabii ki; onlara göre, ne şişin, ne de kebabın yanmaması gerekiyor!
Bir dönem atanmış, bir dönem de seçilmiş il başkanlığı yapan, sahte üyeliklerle Türkiye, gündemine oturan, AKP'ye büyük hizmetleri olmuş ilçe başkanları, meclis üyelerini disipline verdirerek partiden uzaklaştıran, sonrasında Tayyip Erdoğan’ dan sürekli veto yiyerek aday adayı olduğu hiçbir yere seçilemeyen Mahmut Civelek, Deva Partisi Teşkilatlarını kurmakla görevli Nihat Ergün’ün de has adamıdır.
Bir dönem atanmış, bir dönem de seçilmiş il başkanlığı yapan, sahte üyeliklerle Türkiye, gündemine oturan, AKP'ye büyük hizmetleri olmuş ilçe başkanları, meclis üyelerini disipline verdirerek partiden uzaklaştıran, sonrasında Tayyip Erdoğan’ dan sürekli veto yiyerek aday adayı olduğu hiçbir yere seçilemeyen Mahmut Civelek, Deva Partisi Teşkilatlarını kurmakla görevli Nihat Ergün’ün de has adamıdır.
Hal böyle olunca kendisi ne kadar inkâr etse de, Nihat Ergün'ün sonunda kendisini ikna ederek Deva Partisi kadrolarına dâhil edeceği görüşü ağır basıyor. Mahmut Civelek öyle bir laf etmiş ki; akla ziyan!
Nihat Ergün ile Deva Partisi ve Türkiye gündemiyle alakalı sohbetlerinin olduğunu, sürekli görüştüğünü, fikir alışverişinde bulunduğunu gizlemeyen Civelek cümlenin sonunda şöyle diyor; Her şey yolunda olmayabilir ama ben Ak Parti’ de siyaset yapmaya devam edeceğim.
Bu sözleri sarf eden birisi yolunda gitmeyen ne varsa açıklamak ve hangi gerekçeler, ya da beklentiler sebebiyle partide siyaset yapmaya devam edeceğini de izah etmek zorundadır.
Yakın gelecekte kafasında planladığı noktaya varmak için şimdiden yol bulmaya çalıştığı her halinden belli olan Mahmut Civelek, bakalım bu sözleri nedeniyle uyarılacak mı?
Siyaset, 19 Haziran 2020 18:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
Kocaeli’de konut satışındaki düşüşün sebebi ne?
Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Öğrencileri mezun olmadan sektörle buluşturan GEBKİM modeli tanıtıldı
Son anketten AKP açık ara birinci mi çıktı?
Körfezim Eğitim Kurumları’nda liseye geçiş coşkusu!
