Yolunda gitmeyen şeyler ne? Açıkla Mahmut Civelek
Siyaset, 19 Haziran 2020 17:20AKP Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, DEVA Partisi saflarında yer alıp almayacağına ilişkin dikkat çekici bir açıklama yaptı.
Kurulan yeni partilerdeki eski dostlukları sebebiyle il siyasetinin eskilerinden bazıları şaşkın ördek misali bir sağa, bir sola yalpalayıp duruyorlar. Ne konuşacağını, sorulan sorulara ne cevap vereceğini şaşırıyorlar. Kolay değil tabii ki; onlara göre, ne şişin, ne de kebabın yanmaması gerekiyor!
Bir dönem atanmış, bir dönem de seçilmiş il başkanlığı yapan, sahte üyeliklerle Türkiye, gündemine oturan, AKP'ye büyük hizmetleri olmuş ilçe başkanları, meclis üyelerini disipline verdirerek partiden uzaklaştıran, sonrasında Tayyip Erdoğan’ dan sürekli veto yiyerek aday adayı olduğu hiçbir yere seçilemeyen Mahmut Civelek, Deva Partisi Teşkilatlarını kurmakla görevli Nihat Ergün’ün de has adamıdır.
Bir dönem atanmış, bir dönem de seçilmiş il başkanlığı yapan, sahte üyeliklerle Türkiye, gündemine oturan, AKP'ye büyük hizmetleri olmuş ilçe başkanları, meclis üyelerini disipline verdirerek partiden uzaklaştıran, sonrasında Tayyip Erdoğan’ dan sürekli veto yiyerek aday adayı olduğu hiçbir yere seçilemeyen Mahmut Civelek, Deva Partisi Teşkilatlarını kurmakla görevli Nihat Ergün’ün de has adamıdır.
Hal böyle olunca kendisi ne kadar inkâr etse de, Nihat Ergün'ün sonunda kendisini ikna ederek Deva Partisi kadrolarına dâhil edeceği görüşü ağır basıyor. Mahmut Civelek öyle bir laf etmiş ki; akla ziyan!
Nihat Ergün ile Deva Partisi ve Türkiye gündemiyle alakalı sohbetlerinin olduğunu, sürekli görüştüğünü, fikir alışverişinde bulunduğunu gizlemeyen Civelek cümlenin sonunda şöyle diyor; Her şey yolunda olmayabilir ama ben Ak Parti’ de siyaset yapmaya devam edeceğim.
Bu sözleri sarf eden birisi yolunda gitmeyen ne varsa açıklamak ve hangi gerekçeler, ya da beklentiler sebebiyle partide siyaset yapmaya devam edeceğini de izah etmek zorundadır.
Yakın gelecekte kafasında planladığı noktaya varmak için şimdiden yol bulmaya çalıştığı her halinden belli olan Mahmut Civelek, bakalım bu sözleri nedeniyle uyarılacak mı?
Siyaset, 19 Haziran 2020 17:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırovalı yüzücüler 27 madalya kazandı
Gebze Ticaret Odası, ilk 1000 ihracatçı listesinde yer alan firmaları ödüllendirecek
Derince’de Sevgililer Günü nedeniyle hediyelik eşya stantları kurulacak
Eski Dostlar, 404’üncü kez buluştu!
Akaryakıta bir zam daha geliyor!
Özgür Özel'den sert sözler
KSO Başkanı Zeytinoğlu: Sanayi üretim endeksinde gerileme bekliyoruz
Tramvay hattında Gar ve Halkevi durak platformları nasıl uzatılacak?
Kocaeli’de 24 saat kesintisiz ulaşım: Sabaha kadar yollardalar
Siyasal İslam, Kemalizm'e kaybetti
KOÜ Umuttepe’de Otoparkın ilk katı hizmete alındı
İzmit Belediyesi psikolog, diyetisyen, aşçı ve aşçı yardımcısı alımı yapacak
Muhalefetin adayları Erdoğan'a fark atıyor!
Erken seçim kapıda mı?
Tramvayın beton taşıyıcı ayakları böyle görüntülendi
Başkan galibiyete çok sevindi
Elinizde altın, gümüş varsa satın!
Dinler farklıydı ama dertler aynıydı
Özgür Özel az bile söylemiş!
Halkın yüzde 60'ı ekonomik krizin nedeni Erdoğan dedi!
Başkan Gökçe derneklerin yine yanında oldu
Randevu sistemi çöküyor, vatandaş sağlığa erişemiyor!
Kocaeli Valiliği’nden fırtına uyarısı
Dilovası faciasının iddianamesi yeniden düzenlendi
Başkan Hürriyet’ten Safi Et Kebap’a hayırlı olsun ziyareti
Körfezli Rafet Kick Boksta Türkiye şampiyonu oldu
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar, Serdar Mahallesi’nde böyle karşılandı
Muhtar Güngör Saner 91 yaşında vefat etti
Gölcük kuzey yan yol trafiğe açıldı
Bu millî bir ayıptır; bir beka meselesidir!
AKP’nin en zayıf noktası
Kocaeli’de sıfır atıkta 2026 yol haritası belirlendi
Kandıra’da vefa İstanbul’da bir semt değil! Milli Görüşçüler yıllar sonra buluştu
Özgür Özel’e, Kocaeli’den fındık çağrısı!
GETİP, yeni dönemde sonuç odaklı projelerle sahada olacak
Erzurumlular Derneği’nde Gözütok güven tazeledi
Maaşlar artık ödenen paraya göre mi belirlenecek?
Emeklilerle ilgili tepki çeken sözler! Bu ülkenin yasal hırsızlarısınız
Saadet Partililer Derince’de sahaya indi
