Camiden müzik yayını ile ilgili çok tartışılacak sözler!

Siyaset, 22 Mayıs 2020 22:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Camiden Çav Bella çalınmasına ilişkin açıklamada bulunan Erdoğan, "İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor" ifadelerini kullandı.

Camiden müzik yayını ile ilgili çok tartışılacak sözler!

Partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Sosyal alanlarla ilgili kararımızı bayram sonrası vereceğiz." dedi.Erdoğan son günlerde gündeme oturan İzmir'de cami hoparlöründen müzik yayını yapılması ile ilgili de çok tartışılacak ifadeler kullandı.

"İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor." şeklinde konuşan Erdoğan, "Bunların hayallerinde camilerden ezan sesi yerine başka bir ses duymak vardır." dedi.Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;
 
Ülkemizi de etkileyen korona virüs salgınını hamd olsun büyük ölçüde kontrol altına aldık. Normalleşme çalışmamız da işlemeye başladı. Sosyal alanlarla ilgili kararımızı bayram sonrası vereceğiz.Genel sağlık sigortamızın kapsayıcılığından dolayı hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik.

Üzüntü verici görüntülerin hiçbiri ülkemizde yaşanmadı.Salgın sürecinin yönetiminde tarihi başarılara imza atıldı. Alınan tedbirlerin yol açtığı sıkıntıların giderilmesi konusunda başarılı bir süreç yönetimi gösterdik."

EN KÜÇÜK İHMAL SALGININ HORTAMASINA YOL AÇABİLİR"

İstihdamı sürdürmek için pek çok destek paketi gerçekleştirdik. Gelişmiş ülkelerin bile ilerisinde olduğumuzu görüyoruz. Ülkemizde ve dünyada bir müddet daha günlük hayat yeni kurallara göre işlemek durumundadır.

En küçük bir ihmal salgının tekrar hortlamasına yol açabilir. Bunun ne derece ekonomik ve sosyal sonuçlara neden olabileceğini son iki ayda yaşadıklarımız açıkça göstermiştir.
 
Sizlerden illerinizde, maske, mesafe, temizlik konularındaki uygulamanın tavizsiz yürütülmesini takip etmenizi istiyorum. Salgın sürecinin de bir imtihan olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Var gücümüzle gayret gösteriyoruz.5,5 milyon dar gelirli vatandaşlarımıza verdiğimiz 1000'er TL'lik karşılıksız nakit desteği ile insanlarımıza sahipsiz olmadığını gösterdik."

CAMİ HOPARLÖRÜNDEN SAYGISIZCA YAYIN YAPARKEN, CHP YÖNETİCİLERİ ZEVKTEN DÖRT KÖŞE BU REZİLLİĞİ AKTARIYOR"

Gönlü ve kafası kör düşmanlıkla kararmamış olan herkes ne yaptığımızı ve neyi amaçladığımızı gayet iyi biliyor, görüyor ve takdirini de her fırsatta ifade ediyor.

Buna karşılık ülkenin önüne takoz olmayı, milletin tarihine, kültürüne, değerlerine husumeti devleti yıpratmayı temel siyaseti haline getiren CHP, yine o bildiğimiz çirkin yüzünü sergilemekten geri durmuyor.

CHP'nin her aktörü başka bir cephede bozgunculuk fesat peşinde koşuyor.İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor.

Bunların hayallerinde camilerden ezan sesi yerine başka bir ses duymak vardır..Yaptığımız hastanelere çamur atıyorlar.Hiç kusura bakmasınlar ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için, bunları rahatsız etmeyi daha çok sürdüreceğiz.

Ağızlarından köpüklerinden saçarak, kalemlerinden kan damlatarak bize saldıranların hepsinin de foyaları birer birer ortaya dökülüyor.Meğer bunların hepsi de bize yönelttikleri ithamların çok daha beterini kendileri bilfiil istiyorlarmış.

Bu ülkenin ortak değerlerini, yaptıkları hırsızlıkları örtmek için bir kalkan gibi kullanarak istismar ettiklerini artık herkes görüyor. Bunların hiçbiri bizleri ilgilendirmiyor. Hukukun konusu olan işlerini yargı, idarenin konusu olan konuları ilgili kurumlar takip edecek."

BU ÜLKE CHP DÖNEMLERİNDE HALKA VERİLECEK EKMEK BULAMADI

"Hükümet olarak biz programımızı, planlarımızı, projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız.Geçmişi buhran örnekleriyle dolu partinin bugün yüzü hiç kızarmadan hükümetimizi eleştirmeye kalkmasını acı bir gülümsemeyle karşıladık.

Bu ülke CHP dönemlerinde halkına verecek ekmeği bulamadığı için, ekmeği karneyle dağıtma buhranını yaşamıştır. Yaşatan kimdir? CHP. Evet, bu ülke geçmişte savunma sanayiinin temel kurumlarının kapılarının kapatılması buhranını yaşamıştır. Yaşatan kimdir?

CHP.Bu ülke geçmişte demokrasi açık oy, gizli tasnif olarak gören faşist kafanın yol açtığı nice baskı ve zulüm buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? CHP. Bu ülke geçmişte yağdan gaza, pirinçten benzine kadar tüm temel gıda maddelerinin yokluğundan kaynaklanan kuyruklar buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim?

CHP. Bu ülke geçmişte hastane kapılarında yığılan insanlarının, muayene olacak doktor, tetkik yaptıracak cihaz, şifa için alacağı ilaç bulamama buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim?

Başta Bay Kemal ve CHP.9 milyona yakın istihdam oluşturduğumuz halde, ısrar ve inatla 'öldük, bittik' türküsü söylemeye devam ediyorlardı.İhracatı 36 milyar dolardan, 180 milyar doların üstüne çıkardığımızı gördükleri halde, kamuoyuna sürekli kötümserlik havası pompalamaktan vazgeçmiyorlardı.

ALİ BABACAN'A TEPKİ

Düşünün bakanın durumunda olanlar veyahut da farklı görevler verdiğim kişiler şimdi farklı şekilde saldırı içindeler. Yahu sen bakansın. Atılan bir adımda Başbakanın onayı olmadan sen o adımı atabilir misin?Şimdi nasıl oluyor da o işleri 'Ben ben ben...' Ne ben'i yahu?

Bir başbakan onay vermeyecek, sen kalkacaksın adım atacaksın. Bunu kime yutturuyorsun? Böyle kalkıp Youtube'larda topladığınız adımlarla netice almanız mümkün değil. Biz şuan takdir edecek insan arıyoruz. Kötü olacak her şeyi bize yıkma hesabı içinde olanların hesabını zaten milletim sorar. Bu milletin vicdanından her şey Allah'ın izniyle döner."

YALAN KONUŞMAZLARSA BUNU İTİRAF EDERLER AMA EDEMEZLER"

CHP'nin IMF sevdasının gerisinde ise Türkiye'yi geçmişteki siyasi ve ekonomik teslimiyet özlemi vardır. İktidara geldiğimizde IMF'ye 23,5 milyar dolar borç vardı. Sevgili vatandaşlarım, bu bunu 2013 Mayıs'a kadar ödedik ve o defteri kapattık. IMF Başkanına 'Siz bize siyasi noktada rol biçemezsiniz.' dedim.

Bunu şuan bir parti kurmuş zat da bilir. Bu görüşmeyi Davos'ta yaptık. 'Siz sadece gelirsiniz borç-alacak ilişkilerimizi incelersiniz, bize siyasi rol biçemezsiniz.' dedim. Eğer dürüstse, ahlâklıysa bunu kendisinin de itiraf etmesi gerekir. Ama onlar IMF'e böyle bir ifade kullanamazlar. Böyle bir duruş sergileyemezler.

Şu anda bile biz IMF ile irtibatlarımızı sürdürmemiz gerekiyor, borç almamız gerek diyorlar. IMF'nin bizden 5 milyar dolar istediğini kendisi çok iyi bilir. Biz güçlü olmasaydık onlar bizden bu borcu istemezdi. Ben kendisine 'Verin, bizden bugün borç alan yarın bizden talimat alır.' dedim.

Yalan konuşmazlarsa bunu itiraf ederler. Ama edemezler.Zaman zaman böyle hafıza tazelemelerine ihtiyaç oluyor. Başka hiçbir işe yaramıyorlarsa da Kılıçdaroğlu ve ekibinin bu konuda gayet iyi olduğunu kabul etmemiz gerekir. '

DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI'NIN AÇILIŞI YAPILACAK

'27 Mayıs'ta inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız. Sembolik bir ekiple inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız. Bu açılış, CHP zihniyetinin farklı bir görünümünü ortaya koyması bakımından çok ama çok önemli olacak.

CHP zihniyetinin arkasında durduğu o zamanın yargısı nasıl oluyor da devrin Başbakanı'nı ve arkadaşlarını idam etmesi bakımından çok önemli. Şimdi ise orayı çok farklı bir konuma taşıdık. İnşallah 27'sinde hem açılışını yapacağız böylece adını da Yassıada olarak değil 'Demokrasi ve Özgürlükler Adası' olarak anacağız.

Bu konuda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne de teşekkür ediyorum. Yapımını onlar üstlendi, işletmesini de belli bir süre onlar yürütecekler. Orada da kamu-özel işbirliği ile bu yatırımı yapmış olduk.  

Siyaset, 22 Mayıs 2020 22:27

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler

Büyük tehdit altındalar ve her an ölebilirler

İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak

İzmit’teki o saldırıda esnafın zararı belediye tarafından karşılanacak

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi

Polis CHP Genel Merkezi'ne girdi

Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!

Kılıçdaroğlu'nun danışmanından al haberi!

Kütüphanelerde bayram düzenlemesi

Kütüphanelerde bayram düzenlemesi

Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti

Vali Aktaş, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti

Kurbanlık alırken dolandırılmayın!

Kurbanlık alırken dolandırılmayın!

Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?

Buraya KOBİS durağı yapılacak mı?

AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı

AKP’li Mesut Tekin’in evlat acısı

Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti

Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması daveti

İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor

İzmit’te çift dizi tramvay dönemi başlıyor

Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor

Eski okul binası yeniden ayağa kaldırılıyor

İzmit’te bıçaklı cinayet

İzmit’te bıçaklı cinayet

Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor

Kartepe’de bisiklet yoluna el atılması isteniyor

Bayram öncesi israfa ortak olma çağrısı!

Bayram öncesi israfa ortak olma çağrısı!

Mutlak butlan altın fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Mutlak butlan altın fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Yolun ortasına masa ve sandalye koydular!

Yolun ortasına masa ve sandalye koydular!

Kocaeli Valiliği’nde bayramlaşma

Kocaeli Valiliği’nde bayramlaşma

Bu mağazadaki ürünler hiç bir yerde yok!

Bu mağazadaki ürünler hiç bir yerde yok!

İYİ Partili 9 vekil MHP'ye mi geçecek?

İYİ Partili 9 vekil MHP'ye mi geçecek?

CHP'ye mutlak butlan atanması siyasi bir karar

CHP'ye mutlak butlan atanması siyasi bir karar

İzmit’te Modern Hayvan Pazarı’na ücretsiz ring servisi

İzmit’te Modern Hayvan Pazarı’na ücretsiz ring servisi

Özgür Özel'den kurultay çağrısı

Özgür Özel'den kurultay çağrısı

Kapanan şirket sayısında artış

Kapanan şirket sayısında artış

Utanmadan hala konuşuyor!

Utanmadan hala konuşuyor!

İSU Anaokulu öğrencileri, Saygınlar Kulübü’nde ağırlandı

İSU Anaokulu öğrencileri, Saygınlar Kulübü’nde ağırlandı

Kocaeli için bir kuvvetli yağış uyarısı daha

Kocaeli için bir kuvvetli yağış uyarısı daha

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bayramlaşma heyecanı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bayramlaşma heyecanı

MHP’li yönetici evinin önünde silahla öldürüldü

MHP’li yönetici evinin önünde silahla öldürüldü

Başkan öğrencilerle bir araya geldi

Başkan öğrencilerle bir araya geldi

Bayram öncesi çocukları sevindirdiler!

Bayram öncesi çocukları sevindirdiler!

Emekli maaşı ile ilgili yeni tahmin

Emekli maaşı ile ilgili yeni tahmin

Geçen yıl don vurdu, bu yıl pahalılık vuracak

Geçen yıl don vurdu, bu yıl pahalılık vuracak

Kartepe’de yürüyüş yolu uzatılsın talebi

Kartepe’de yürüyüş yolu uzatılsın talebi

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evinde yaşayacak

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın adı İzmit’teki Çınar Çocuk Evinde yaşayacak

Baskın seçim mi geliyor?

Baskın seçim mi geliyor?

Bayram trafiğinden kurtulmanın yolu!

Bayram trafiğinden kurtulmanın yolu!

Derinceliler Arefe günü bayramlaşacak

Derinceliler Arefe günü bayramlaşacak

Kocaeli’de binlerce çocuğa bayram harçlığı

Kocaeli’de binlerce çocuğa bayram harçlığı