AKP'lilerin Okan Kurt'la başları dertte!
Siyaset, 12 Mayıs 2020 05:15Okan Kurt Gebze'de ikamet eder. Yıllarca Gebze Belediyesi'nde çalıştı. AKP'nin Gebze'deki kurucularından biri. Eğer bana ispiyonculuk yap, sana parasal destek de bulunayım teklifini kabul etse, yani ağam, paşam diyerek yalakalık yapsa; hala Gebze Belediyesi'nde çalışıyor olurdu.
AKP'den Gebze Belediye Başkan Aday Adayı olunca o dönemin Belediye Başkanı Adnan Köşker bu işe bozuldu. Kısa bir süre sonra da bir bahane ile Okan Kurt işten çıkarıldı.
Ekmekle oynanmaz, ama oynandı. Bunu önce ahlak ve maneviyat diyerek iktidara gelmiş AKP'nin bir belediye başkanı yaptı. O dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ses çıkarmaması da; tam bir basiretsizlik şeklinde yorumlanmıştı.
Karaosmanoğlu o gün sessiz kalmasının bedelini; Okan Kurt'u görünce başını öne eğerek ödedi. AKP Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek neredeyse her kesim tarafından eleştirilen bir isimdi.
Okan Kurt eleştirince bunu fırsat olarak görüp Kurt'u AKP'den ihraç ettirdi. Mahmut Civelek'e o dönemlerde kalp kırma uzmanı da derlerdi. Nitekim o da bu davranışı ile böyle düşünenleri şaşırtmadı.
Okan Kurt Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile de görüştü. Büyükakın göreve başladığı günden bu yana takdir edilecek adımlarda atmasına rağmen Okan Kurt konusunda kararlı bir tutum sergileyemedi.
Oysa görüştüğü gün Okan Kurt işe başlasın dese; Kurt bugün işsiz değildi. Nitekim Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bile Okan Kurt'a, Tahir Başkan talimat versin seni başlatırım demişti.
Okan Kurt, Gebze'ye geldiğinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a da ulaştı. Sonrasında Cumhurbaşkanı'nın yardımcılarına Okan Kurt hakkında kimler yanlış bilgi verdi? Neden bugüne kadar Okan Kurt'un mağduriyeti giderilmedi? Merak ediliyor ve aslında nedenleri tahminde ediliyor.
Mağdur olan Okan Kurt, sürekli AKP'lilerin ensesinde. Okan Kurt, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellbeş'in sosyal medyadaki bir paylaşımının altına yorum da yaptı. Ellibeş saygın bir isimdir ve eminiz rahatsız da olmuştur.
Başkan Ellibeş'in, Okan Kurt'u suçlamadan önce Mahmut Civelek döneminde dönen dolaplarla ilgili ayrıntılı bilgi alması daha yerinde bir davranış olur. Aksi halde Okan Kurt'u da anlaması mümkün olmaz. Bu arada Okan Kurt'ta bir şehit yakını. Dayısı Şerif Kurt yıllar önce bu vatan için şehit olmuştu. Yani Adnan Köşker aynı zamanda bir şehit yakınını da işten çıkardı.
İşte Mehmet Ellibeş'in o paylaşımı ve Okan Kurt'un yorumu:
.jpg)
.jpg)
Siyaset, 12 Mayıs 2020 05:15
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
