AKP’liler de isyan etti
Siyaset, 12 Mayıs 2020 23:04Sakarya Akyazı Gençlik Kolları Başkanı, kısa çalışma ödeneğinin ödenmemesini eleştirdi. Antalya Gazipaşa eski İlçe Başkanı, ‘korku imparatorluğu kurulmak istendiğini’ öne sürdü.
Türkiye'de koronavirüsle mücadelede yaşanan aksaklıklar AKP'lilerin de tepkisini çekti. Sakarya Akyazı AKP Gençlik Kolları Başkanı Kemal Akyüz, sosyal medya hesabından kısa çalışma ödeneğiyle ilgili yaptığı paylaşımda iktidarı eleştirdi.
Akyüz paylaşımında, “Benim gibi şartlar uymadığından kısa çalışma ödeneği çıkmayan binlerce çalışan var. Hangi şartlar yahu, bu zamanda şart mı aranır Allah aşkına? Bunların kirası, faturaları vb. ne olacak? Hani ‘Bizbizeyeteriz?… Devletimizin bu ‘şartlar' kelimesini kaldırmasını arz ediyorum” ifadelerini kullandı.
İşte o mesaj:
.jpg)
.jpg)
‘MODERN KÖLE İSTİYORLAR'
Sözcü’den Erhan Kaytanbay ve İsmail Akın’ın haberine göre; bir diğer dikkat çeken paylaşım ise Antalya Gazipaşa AKP eski İlçe Başkanı Sait Yılmaz'dan geldi.
Yılmaz, kısa sürede beğeni ve yorum alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Değerli dostlarım, dünyanın içinden geçtiği süreci hep beraber takip ediyoruz. İnsanoğlunun üzerinde bir korku imparatorluğu kurup insanları modern kölelere çevirmek istiyorlar. Yahudinin havrasını, Hıristiyan'ın kilisesini, Müslüman'ın Kabe'sini yıktık diyorlar. Ama biz o Kabe'nin kaç defa yıkılıp yapıldığını bilen bir ümmetiz. Biz Nemrut'un, firavunun başına neler geldi çok iyi biliyoruz.”
‘KORKMUYORUZ, İNANIYORUZ'
“Rabbim insanoğlunu modern firavunların şerrinden korusun. Rabbim devletimize güç, kudret ve basiret versin ki her zaman yanımızda olabilsin. Biliyoruz yine Musa yine İbrahim olanlar kazanacak. Üstünüz, korkmuyoruz çünkü inanıyoruz. “Bu milletin aklıyla oynayıp, kim firavunlarla beraber iş tutuyorsa, Rabbim bildiği gibi yapsın. Bizim de kandırıldık dememize ramak kaldı.”
İşte o mesaj:
.jpg)
Siyaset, 12 Mayıs 2020 23:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
