Gebze Belediyeler Birliği'nden 65 yaş üstüne 80'ler sürprizi
Gündem, 10 Mayıs 2020 10:02Kocaeli'de, Gebze Belediyeler Birliği'nin öncülüğünde 65 yaş üstü vatandaşları gençlik yıllarına yolculuk yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafından açıklanan 65 yaş üstü vatandaşlara 10 Mayıs günü sokağa çıkma serbestisi tanıyan karar sonrasında büyüklerimize bir müjde de Gebze Belediyeler Birliği'nden geldi. Kovid-19 salgını sebebiyle yaklaşık 2 aydır evlerinden çıkamayan büyüklerimiz, TRT'nin 80'ler dizisinin setine misafir olarak stres attı.
.gif)
Başkanlığını Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in üstlendiği Darıca, Dilovası, Çayırova ve Gebze Belediyeleri’nin birlikteliğinden oluşan Gebze Belediyeler Birliği, ilçelerinde yaşayan 65 yaş üstü büyükleri adeta gençliklerine geri götürdü. Pazar günü gerçekleştirilen organizasyon ile TRT'nin sevilen yapımı 80'lerin Darıca'daki seti, dizinin gerçek kahramanlarına ev sahipliği yaptı.
ŞAYİR: BÜYÜKLERİMİZİ MUTLU ETMEK İSTEDİK
Gebze Belediyeler Birliği ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, salgının başından beri evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı bir nebze olsun rahatlatmak istediklerini vurgulayarak, "Büyüklerimiz gözbebeğimiz. Onlara saygı ve sevgimiz sonsuz. Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 2 aydır evlerindeler. Salgınla en büyük mücadeleyi onlar veriyorlar. Biz de onların bu mücadelelerine küçük bir teşekkür etmek istedik.
Sayın Cumhurbaşkanımızın onlara verdiği müjdenin ardından ne yapabiliriz diye düşündük ve onların kendileri için en kıymetli dönemleri olan gençliklerini, anılarını hatırlayacakları TRT'nin sevilen dizisi 80'lerin setine götürmeye karar verdik. O yıllar büyüklerimizin gençliklerini yaşadıkları yıllara denk geliyor. Dizide bir senaryo değil, büyüklerimizin hayatları işleniyor. Biz de, büyüklerimizi bir nebze olsun geçmişe götürmek ve onları mutlu etmek istedik" şeklinde konuştu. Şayir, ayrıca TRT'ye, dizi oyuncularına ve set ekibine de teşekkür etti.
Gündem, 10 Mayıs 2020 10:02
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halk Et Mobil Aracı İzmit Belediye Meydanı’nda olacak
Tiryakilere bir kötü haber daha
Milli iradenin karşısında diz çökecekler
Emekliye 14 bin lira ikramiyeyi AKP ve MHP reddetti
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
