Başkan, Gölcük’te asfalt serdi, baklava ikram etti
Gündem, 10 Mayıs 2020 23:42Başkan Büyükakın, Gölcük Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden duble yol çalışmalarını inceledi. Çalışanlara baklava ikram eden Başkan Büyükakın, asfalt serme işlemi de gerçekleştirdi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden duble yol çalışmalarını inceledi. Gece geç saatlerde asfalt serimi işlemini yapan, çalışanlara baklava ikram eden Başkan Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu da eşlik etti. İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi, Gölcüklü hemşehrilerimin uzun zamandır beklediği ve hayal ettiği bir caddeydi. Caddemizi bitirmek üzereyiz. Altyapısından üstyapısına kadar değişiklik yaptık. Çok ciddi kamulaştırma çalışmaları yapıldı. Az bir çalışmamız kaldı. İnşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde bitecek” dedi.
.gif)
.gif)
“GECE GÜNDÜZ GEÇ VAKİTLERE KADAR ÇALIŞIYORLAR”
“Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle zamanı bir fırsata döndürelim” diyen Başkan Büyükakın, “Şehrin birçok yerinde sokağa çıkma yasağını bir fırsat olarak değerlendiriyor ve çalışıyoruz. Ekiplerimiz geç saatlerde bile çalışıyorlar. Ben başta yönetici arkadaşlarımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar gece gündüz geç vakitlere kadar çalışıyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Gölcük ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Az bir zaman kaldı. Bu inşaat çalışmaları devam ederken ister istemez esnaflarımızın sıkıntıları oluyor. Bu sıkıntıları en aza indirmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Bu süre zarfında rahatsızlık vermiş olduğumuz esnafımız da hakkını helal etsin. İnşallah çok daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yapmak için tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Bu şartlarda eldeki imkânın en iyisini yaptığımıza inanıyorum. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“VATANDAŞIMIZIN VERDİĞİ GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Fen İşleri Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya’nın yanı sıra projeden sorumlu teknik ekibin de hazır bulunduğu incelemede açıklamalarına devam eden Başkan Büyükakın, “Bizler icra makamıyız. Bunun için şehrimizin her noktasında çok çalışmak zorundayız. Kentimize hizmet etmek içinde çalışanlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz” diye konuştu. “Esasen bu kente hizmet ederek bize verilen bu emanetin gereğini yerine getiriyoruz” ifadelerini sarf eden Başkan Büyükakın, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Bize vatandaşımızın verdiği görevi yerine getiriyoruz. Bunu da çalışan arkadaşlarımızla yapıyoruz. Onlar mutlu olmadığı sürece, alın terinin karşılığını almadığı sürece istenen işlerin çıkması mümkün değildir. Onun için her zaman çalışanlarımızın yanındayız. Onlarla beraber hep birlikte belediyeyiz. Tüm çalışan kardeşlerimden Allah razı olsun. Allah emeklerinin karşılığını hakkını vermek için elimize güç ve imkân versin.”
Gündem, 10 Mayıs 2020 23:42
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İYİ Parti’de görevden alınan Alpay Çakırcı’dan açıklama
İzmit’te sokak hayvanlarına modern yaşam alanı geliyor
Ağaçlandırma böyle mi olur?
GOSB Teknopark’ın Ardahan’da açtığı ofiste girişimci kabulü başladı
İzmit Belediyesi’nden gurur verici bütçe tablosu!
Terör saldırısında çatışmanın ortasında kaldılar
Cumhurbaşkanı danışmanları Gölcük’te konuşacak!
Adam gibi yapacaksın o Adalet Bakanlığını
Kartepe Belediyesi’ne kimse gelmesin mi isteniyor?
Başiskele personeli silahla kendini vurarak intihar etti
Dilovası’nda çocuklar ve anneler için anlamlı etkinlikler
Körfez Kent Konseyi’nde projeler için ihtisas komisyonları kuruldu
Buraya neden kaldırım yapılmıyor?
İSU’dan Halıdere’ye 25 kilometrelik altyapı
İYİ Parti’de Derince ilçe yönetimi görevden alındı
O teröristler İzmit'ten araç kiralamışlar
İzmitli kadınlar Dünya Sağlık Günü’nde de yürüdü
Bu yeşil alanı temizleyin!
Kıbrıs eski Cumhurbaşkanı Tatar, Başkan Büyükakın’ı ziyaret etti
Körfez Yarış Pisti’nde karting heyecanı sizi bekliyor!
Bahçeli yine CHP'yi hedef aldı
Derince’de kahkaha ve sanat aynı sahnede buluştu
Kocaelili üreticilere bir zirai don uyarısı daha
Ağzını açsa soruşturma açılıyor!
Körfezli İsmail Çelik’ten 8 yıldır haber alınamıyor
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
Kitap tutkunu Maksut amca, Alev Alatlı Kütüphanesi’ne hayran kaldı
Zamlar, enflasyonda ciddi artışın habercisi olabilir
Körfezli Rafet ile Poyraz’dan Kick Boksta gururlandıran başarı
MHP'de işler böyle! Görevden alındılar
