Gelecek Partisi Kocaeli hız kesmiyor
Siyaset, 09 Mayıs 2020 12:24Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli’de partinin kurmayları ilçe başkanlarını bir araya getirdi. Toplantıya Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da telefonla bağlanarak tüm yöneticilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, ilçe başkanıyla bir araya geldi. İl teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda ilçe başkanları; Müslüm Osmanoğlu (Gebze), Alper Gülebaş (İzmit), Kadriye Güner (Gölcük), Ümit Yıldız (Derince), Enis Temel (Başiskele), Körfez İlçe Siyasi İşler Başkanı Erdal Meram, ilçe Sekreteri Erkan Yazıcı, hazır bulundu.
.gif)
Virüs salgını dolayısıyla teşkilatlanma çalışmalarını ve tüm görüşmeleri telekonferans yöntemiyle gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Doğan Demir ile Ömer Faruk Başaran, ilk bir araya geldiklerini vurguladı. Toplantı devam ederken Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’dan gelen telefon ve övgüler teşkilat mensuplarının moralini yükseltti.
Atamalardan sonra hızlı bir şekilde ilçe binalarını tutup, yönetimlerini oluşturarak Kocaeli Valiliğine resmi başvuruyu yapan Gebze ve Körfez ilçe başkanlarına teşekkür eden başkan Başaran, diğer ilçe başkanlarından da bayrama kadar bu süreçleri tamamlamalarını istedi. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise parti tüzüğü, izlenecek politikalar, dil ve söylem birlikteliğinin sağlanması, örgütlenme çalışmaları ve kongre takvimiyle ilgili bilgilendirmeler yaptı. İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, il sekreteri Özgür Güven, sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Ömer Uçar, idari ve mali işler başkanı Fatih Tarım, il kadın kolları başkanı Nurşen Çil, il gençlik kolları başkanı Ümit Bilgiç’in de hazır bulunduğu toplantıda tüm başkanlar sırayla çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Siyaset, 09 Mayıs 2020 12:24
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
